Επαναλήψεις: Ελληνικά έργα

Επαναλήψεις: Ελληνικά έργα
Χορν
Δεύτερος χρόνος και για τη μεγάλη προσωπική καλλιτεχνική επιτυχία της Άννας Παναγιωτοπούλου στο συγκινητικό μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη «Το Μπουφάν της Χάρλεϊ» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Η ιστορία μιας μάνας που ξενυχτά έξω από το κουβούκλιο ενός φρουρού στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Μικρό Παλλάς
Οι «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα επιστρέφουν για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές γέλιου. Οι Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Μυλωνάς, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Καΐκης ζωντανεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα πρωτότυπα κείμενα της Ελ. Γκασούκα.

Λαμπέτη
Φροντίστε έγκαιρα ώστε να βρείτε εισιτήρια για την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που επαναλαμβάνεται για τρίτο χρόνο. Η ιστορία δυο εύπορων οικογενειών της ελληνικής επαρχίας και η «εισβολή» ενός Αλβανού γαμπρού που ταράζει τη ζωή μιας ολόκληρης επαρχιακής πόλης. Σε σκηνοθεσία Θ. Παπαθανασίου-Μ. Ρέππα. Παίζουν οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Τζόυς Ευείδη κ.ά.

Εμπορικόν
Ακόμη μία επιτυχία της Ελένης Γκασούκα επιστρέφει στη σκηνή για να συγκινήσει το κοινό. Η «Φουρκέτα» περιγράφει τη ζωή της Αλίκης, μιας γυναίκας που ζει στη δίνη των ερωτήσεων και των προβλημάτων μιας σύγχρονης οικογένειας. Με τους Μαρία Καβογιάννη, Κώστα Κόκλα, Θανάση Αλευρά κ.ά, σε σκηνοθεσία Ε. Γκασούκα.

Σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τη «Φουρκέτα» θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την «Αττική Οδό» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Είναι η ιστορία δυο σύγχρονων ελληνικών οικογενειών όπως ξετυλίγεται στo πλαίσιo μιας συγκεκριμένης κρίσης και ταυτόχρονα είναι και μια αστυνομική περιπέτεια που καταλήγει σε ένα προσυμφωνημένο φόνο. Με τους Τζένη Ρουσσέα, Σταύρο Ζαλμά, Γιάννη Τσιμιτσέλη κ.ά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v