Sony Vaio VGN-Z51WG/B: Εργασία και χαρά παντού και πάντα

Sony Vaio VGN-Z51WG/B: Εργασία και χαρά παντού και πάντα
Sony Vaio VGN-Z51WG/B: Εργασία και χαρά παντού και πάντα
Το Vaio VGN-Z51WG/B είναι το τελευταίο laptop της Sony στις 13'' και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε φορητό υπολογιστή σε αυτές τις διαστάσεις. Με σώμα από ίνες άνθρακα το VGN-Z51WG/B ζυγίζει μόλις 1,55 kg. Διαθέτει X-black οθόνη 13.1" με προστασία από τις γρατσουνιές, αλλά και αντιθαμβωτική επίστρωση σε πραγματική ευρεία ανάλυση στα 1600x900 για μεγαλύτερη αντίθεση και ρεαλιστική απεικόνιση, με επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo P9700 που σε συνδυασμό με την αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία Stamina προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία για να μπορείτε να εργάζεστε έως και πεντέμισι ώρες εν κινήσει. Η μνήμη 6GB τύπου DDR3 δίνει την κορυφαία ταχύτητα στις εφαρμογές, ενώ ξεχωρίζει η χωρητικότητα του σκληρού 400GB, και τέλος η NVIDIA 9300Μ GS για την απεικόνιση κάθε γραφικού, ακόμα και σε επίπεδο επεξεργασίας 3D modeling.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι ακόμα καλύτερος ακόμα και από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς: Το κουμπί της σειράς VAIO Z, η είσοδος της τροφοδοσίας ρεύματος και η μπαταρία είναι ευθυγραμμισμένα με την κομψή ράχη του κυλίνδρου. Αυτή η χαρακτηριστική κατασκευή επιτρέπει στο πάχος της οθόνης και το κύριο σώμα να παραμένουν στις ελάχιστες διαστάσεις και να μην επηρεάζουν τη φορητότητα του υπολογιστή.

Εξάλλου, το πληκτρολόγιο με τα απομονωμένα πλήκτρα είναι χαραγμένο σε ένα μόνο φύλλο αλουμινίου και έτσι ο χώρος ξεκούρασης του καρπού και το πληκτρολόγιο αποτελούν μία συνεχόμενη επιφάνεια με την μορφή μιας ελαφρά καμπυλωτής επιφάνειας στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Για κλήσεις συνδιάσκεψης, επαγγελματικές συνεδριάσεις ή συναντήσεις με φίλους και οικογένεια, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη κάμερα Motion Eye με VGA ανάλυση και μικρόφωνο ενσωματωμένο στο LCD πάνελ, ενώ η ζωή της μπαταρίας αποδίδει πεντέμισι ώρες αυτονομίας σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας του επεξεργαστή και με τη χρήση σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Ο φορητός υπολογιστής θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες μέρες και η ενδεικτική τελική λιανική τιμή συμπεριλαμβανομένου φόρου βρίσκεται στα 2500 ευρώ. Η εγγύηση της αντιπροσωπείας είναι δύο χρόνια, αλλά μπορεί να επεκταθεί για τρία επιπλέον με την χρήση ειδικού πακέτου επέκτασης εγγύησης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v