5 σούπερ σειρές για να λιώσεις τώρα

Κωμωδία; Γουέστερν; Spike Lee; Ήρωες της Marvel; Με ό,τι και αν έχετε όρεξη να καείτε, έχουμε πέντε τέλειες σειρές… και τον τρόπο να τις δείτε νόμιμα.
5 σούπερ σειρές για να λιώσεις τώρα

Godless



Σας αρέσουν τα western; Τότε το Godless θα το λατρέψετε. Ακόμα και αν το είδος σας αφήνει παγερά αδιάφορους, όμως, αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτή την ολοκαίνουρια σειρά του Netflix, που αποτελείται από 7 ωριαία επεισόδια, και αφηγείται την ιστορία ενός παρανόμου που τρομοκρατεί την Άγρια Δύση προσπαθώντας να εντοπίσει πρώην μέλος της συμμορίας του, που κρύβεται σε μια πόλη όπου κατοικούν αποκλειστικά γυναίκες.

She’s gotta have it



Ο Spike Lee επιστρέφει στην πρώτη του ταινία, για να σκηνοθετήσει ξανά –αυτή την φορά σε δέκα μισάωρα επεισόδια– την κωμική ιστορία της Nola Darling, που ερωτεύεται τρεις διαφορετικούς άνδρες. Και τα δέκα επεισόδια είναι διαθέσιμα –και ιδανικά για μαραθώνιο– στο Netflix.

Punisher



Η Marvel επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες, με την ιστορία ενός πρώην πεζοναύτη που στην προσπάθειά του να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία της οικογένειάς του βρίσκεται μπλεγμένος σε μια στρατιωτική συνωμοσία. Η πρώτη σαιζόν αποτελείται από 13 επεισόδια, και είναι ολόκληρη διαθέσιμη στο Netflix.

The Marvelous Mrs. Maisel



Η δημιουργός του Gilmore Girls επιστρέφει με μία δραμεντί που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50. Η πρωταγωνίστριά μας γίνεται επιτυχημένη stand up comedian όταν ο άνδρας της την χωρίζει, και ο λαμπερός κόσμος της showbiz της επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η πρώτη σαιζόν θα είναι ολόκληρη διαθέσιμη στο Amazon από τις 29 Νοεμβρίου –προς το παρόν, μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο δωρεάν, εδώ https://www.amazon.com/dp/B06WPB59TM

Gypsy



Η θεά που ακούει στο όνομα Naomi Watts παίζει την ψυχολόγο Jean Holloway, που μπλέκεται σε προσωπικές και επικίνδυνες σχέσεις με τα πιο κοντινά πρόσωπα των ασθενών της, σε ένα ψυχολογικό θρίλερ δέκα ωριαίων επεισοδίων που δεν συζητήθηκε όσο θα έπρεπε το καλοκαίρι που έκανε την εμφάνισή του στο Netflix, αλλά αξίζει οπωσδήποτε μια ευκαιρία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v