Οι κωμικές σειρές που πρέπει να δεις

Sitcom που ανανέωσαν το είδος, θρυλικές επιστροφές και μπόλικο γέλιο. Αυτές είναι οι καλύτερες κωμικές σειρές τώρα.
Οι κωμικές σειρές που πρέπει να δεις
Difficult People

Δύο τριαντάρηδες κωμικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα, γκρινιάζουν για τα... πάντα στην Νέα Υόρκη. Η σειρά έχει εκπληκτικό γράψιμο, αναφορές σε ποπ κουλτούρα και guest stars, και ίσως να είναι ό,τι πιο politically incorrect θα δείτε αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.

BoJack Horseman

Ή και όχι αφού υπάρχει και αυτό το animation που δίνει επίσης πόνο. Ένας πάλαι ποτέ σταρ τηλεοπτικής σειράς των ‘90s με τίτλο Horsin’ Around, του οποίου η καριέρα έχει ξεθωριάσει και πλέον ζει μόνος στην έπαυλή του στους λόφους του LA, προσπαθεί να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του. Α, και είναι άλογο. Μακράν η πιο σουρεαλιστικά αστεία σειρά που θα δείτε.

The Good Place

H Έλεανορ είναι νεκρή και βρίσκεται σε ένα στάδιο της μετά θάνατον ζωής που πηγαίνουν μόνο όσοι υπήρξαν πολύ καλοί άνθρωποι στη ζωή τους. Κανείς δεν το περίμενε, αλλά η ιστορία μιας κακής γυναίκας που – κατά λάθος – κατέληξε στον παράδεισο, πήρε διθυραμβικές κριτικές και συνεχίζει φέτος δυναμικά. Επιτέλους, μια σειρά που ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το ολίγον τι πεθαμένο και εξαντλημένο είδος των sitcom.

Will & Grace

Ω ναι! Ένα από τα καλύτερα sitcom των 90s, επιστρέφει μετά από 11 χρόνια, και το βραβευμένο με Emmy (ναι, και οι τέσσερις) καστ σχολιάζει την επικαιρότητα με καυστικό (αλλά υπέροχα fabulous) τρόπο. Σκέτη απόλαυση.

You’re the worst

Αν μισείτε τις ρομαντικές κομεντί (αλλά όχι τον έρωτα) αυτή η σειρά για δύο αντικειμενικά απαίσιους ανθρώπους που ερωτεύονται και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε μια σχέση, είναι για εσάς. Και επιτέλους δηλαδή, μία σειρά η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με την ψυχολογία και να μας πείσει ότι δεν μπορούμε όλα να τα φτιάξουμε σόλο και χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από το περιβάλλον μας.

Mom

Με δύο εκπληκτικές κωμικούς ηθοποιούς (Anna Faris, Alison Janey), αυτό το sitcom μιλάει για την ζωή σε… 12 βήματα. Δύο πρώην αλκοολικές γυναίκες, μαμά και κόρη μπλέκονται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες—χωρίς να λείπουν, όμως, και τα οικογενειακά προβλήματα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v