Οι σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις το φθινόπωρο

Κλάμα, γέλιο, σάτιρα και επιστημονική φαντασία εγγυώνται ένα ωραίο τηλεοπτικό φθινόπωρο.
Οι σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις το φθινόπωρο

Φθινόπωρο is coming και όλοι εμείς οι φαν των τηλεοπτικών σειρών καταστρώνουμε σχέδια και σημειώνουμε ημερομηνίες για πρεμιέρες που θα μας κρατήσουν κολλημένους για μια ακόμη σεζόν.

Οι παρακάτω σειρές μας κάνουν να περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.

Riverdale

Τι κοινό έχουν οι χαρακτήρες από τα κόμικς του Archie με τη νοσηρότητα του Twin Peaks; Απαντήσεις στο Riverdale, την «σκοτεινή» και ανατρεπτική νεανική σειρά, στην οποία ο Archie Andrews, η Betty Cooper, η Veronica Lodge και ο Jughead Jones, καλούνται να αντιμετωπίσουν μία μυστηριώδη δολοφονία. Η δεύτερη σεζόν της σειράς ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου, επομένως μέχρι τότε προλαβαίνετε να δείτε – αν δεν έχετε ήδη δει -  τα 13 επεισόδια της πρώτης.



You’re the worst

Μας συστήθηκε τον Ιούλιο του 2014 και έκτοτε αριθμεί ήδη τρεις σεζόν, με την τέταρτη να κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου. Το You're the worst σε παραγωγή Stephen Folk (Weeds, Orange is the New Black) μας παρουσιάζει ένα αταίριαστο ζευγάρι που μισεί τις δεσμεύσεις και δεν μπορεί με τίποτα να μπει στη νόρμα της «φυσιολογικής» σχέσης. Μαύρη κωμωδία; Μη- συναισθηματική κομεντί; Σε κάθε περίπτωση μια ξεκαρδιστική σειρά που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες του σωρού.



BoJack Horseman

Ένας πάλαι ποτέ σταρ τηλεοπτικής σειράς των ‘90s με τίτλο Horsin’ Around, του οποίου η καριέρα έχει ξεθωριάσει και πλέον ζει μόνος στην έπαυλή του στους λόφους του LA, προσπαθεί να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του. Α, και είναι άλογο. Σουρεάλ, αστεία, ενίοτε δραματική και πικρή, η σειρά του Netflix επιστρέφει με τέταρτη σεζόν στις 8 Σεπτεμβρίου και αξίζει να την ανακαλύψετε.



This Is Us

Η σειρά που έκανε εκατομμύρια κόσμου να πάρει κούτες χαρτομάντιλα επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στις 26 Σεπτεμβρίου. To This is Us του σεναριογράφου Dan Fogelman (Crazy Stupid Love) είναι τόσο οικείο και συγκινητικό, τόσο αληθινό που δίκαια κατέκτησε τις καρδιές των θεατών, μέσα από τη διασταύρωση τεσσάρων ιστοριών και μιας ανατροπής που σε αφήνει άφωνο.



Will and Grace

Η σειρά που προκάλεσε χαμό στα τέλη των 90s, με 26 βραβεία ΕΜΜΥ και 27 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, και έριξε αυλαία το 2006 επιστρέφει μια δεκαετία (και κάτι) μετά. Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές των δύο συγκατοίκων, της εγωιστικής και obsessive Grace και του σαρκαστικού Will. Μαζί τους είναι κι η πλούσια και ξεκαρδιστικά άκαρδη υπάλληλος της Grace, Karen και ο ανώριμος κολλητός του Will, Jack. Η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου.



Marvel’s Inhumans

Η κυριαρχία της Marvel μεταφέρεται σιγά σιγά και στη μικρή οθόνη. Έτσι μετά το Legion, έρχονται οι Inhumans, μια φυλή υπερανθρώπων με μπόλικες υπερδυνάμεις. Βασιλιάς τους ο Black Bolt μέλη της βασιλικής οικογένειας οι Medusa, Crystal, Karnak, Corgon, αλλά και ο σκύλος Lockjaw. Η πρώτη σεζόν των Inhumans θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.



The Orville

Ο Seth McFarlane γράφει και πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά – παρωδία του Star Trek. To The Orville παρακολουθεί το διαγαλαξιακό και γεμάτο ευτράπελα και απρόοπτα ταξίδι του ομώνυμου διαστημικού σκάφους. Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθετεί ο δημιουργός και σκηνοθέτης του Iron Man, Jon Favreau, και κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v