9 σειρές για να λιώσεις αυγουστιάτικα

Σειρές που πρέπει να δεις, τις καυτές ημέρες του Αυγούστου στην πόλη που θα’ χουν φύγει όλοι.
9 σειρές για να λιώσεις αυγουστιάτικα
Έμεινες μόνος στην πόλη καλοκαιριάτικο. Ή στο χωριό με ένα laptop αγκαλιά – και Ίντερνετ. Βαρέθηκες να βλέπεις το Ρετιρέ σε επανάληψη και δεν σε συγκινεί το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι.

Σου έχουμε μερικές σειρές για να περάσεις τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σου βράδια.

Luther

Ένας υπέροχος Idris Elba πρωταγωνιστεί φορώντας πάντα τα ίδια ρούχα - χοντρό παλτό, γκρι κουστούμι, μπεζ πουκάμισο και μια κόκκινη γραβάτα- στην πιο σκοτεινή, σφιχτοδεμένη και «σκληρή» αστυνομική σειρά που φέρνει στο μυαλό τις χρυσές εποχές του The Wire.

Broadchurch

Οι βρετανοί ξέρουν πώς να κάνουν αστυνομικές σειρές, και το Broadchurch είναι τρανή απόδειξη. Μια βίαιη δολοφονία ενός μικρού αγοριού φέρνει δύο επιθεωρητές στη φιλήσυχη, παραθαλάσσια κωμόπολη Broadchurch, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Rick and Μorty

Ένας τρελός επιστήμονας παρασέρνει τον αθώο εγγονό του σε επικίνδυνες διαγαλαξιακές περιπέτειες στην πιο σουρεάλ, αστεία, μακάβρια, κάφρικη και απολαυστική σειρά «καρτούν» που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Ozark

Φρέσκο πράμα από το Netflix, με πρωταγωνιστικό δίδυμο «φωτιά» - Jason Bateman, Laura Linney – και υπόθεση που αφορά ξέπλυμα χρήματος, καρτέλ ναρκωτικών και κρίση… νοικοκυράς σε απόγνωση.

Designated Survivor

Ο Kiefer Sutherland βρίσκεται και πάλι στο μέσο μιας δυσβάσταχτης τρομοκρατικής επίθεσης στην καρδιά της Αμερικής (μνήμες από «24» χτυπούν) με τη διαφορά ότι την αντιμετωπίζει από τη θέση του - κατά ανάγκη - Προέδρου των ΗΠΑ.

Lucifer

Ο Εωσφόρος… αυτοπροσώπως αποφασίζει να κλείσει την Κόλαση και να ανοίξει «μαγαζί» στο L.A., όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, στην Κόλαση επικρατεί αναρχία και ένας φόνος του τα φέρνει όλα τούμπα. Σε παραγωγή Jerry Bruckheimer, το Lucifer είναι η κόμικ σειρά της χρονιάς.

Billions

Φόβος και Παράνοια στην… Wall Street, με πρωταγωνιστές τους Damien Lewis και Paul Giamatti σε μια ανατρεπτική μια σειρά που εθίζει εύκολα, διαθέτει απολαυστικούς δεύτερους ρόλους (οι γυναίκες των πρωταγωνιστών) και δυνατούς διαλόγους.

Brooklyn Nine Nine

Η μεγάλη του Brooklyn σχολή, σε μια άκρως διασκεδαστική, πραγματικά αστεία (ναι, κι όμως) κωμική σειρά με επίκεντρο μια ομάδα αστυνομικών στο 99ο τμήμα του Brooklyn. Για όσους έχουν βαρεθεί τις «άχρωμες» κωμικές σειρές που βγαίνουν κατά ριπάς τελευταία.

Lovesick

Σειρά με… χλαμύδια από την Βρετανία, στην οποία ένας 20χρονος ανακαλύπτει ότι έχει σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και αποφασίζει να μιλήσει με τις πρώην για να ενημερώσει. Διασκεδαστικό, ενίοτε ρομαντικό και άκρως ανθρώπινο.

Ν. Γ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v