Οι πιο αστείες σκηνές των ελληνικών σειρών

Έντεκα σκηνές από αγαπημένες ελληνικές κωμικές σειρές που μας χάρισαν γέλια μέχρι δακρύων.
Οι πιο αστείες σκηνές των ελληνικών σειρών
Η Χριστίνα Μαρκάτου ψάχνει να βρει την Πέμπτη. Η Σωσώ Παπαδήμα πλήττει. Η Ντένη Μαρκορά βλέπει τη νύφη της να την πυροβολούν στην Τσύπρον και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός παθαίνει ψύχωση με τον Σάκη Ρουβά. Αυτά και άλλα ακόμη σπαρταριστά στιγμιότυπα αγαπημένων ελληνικών σειρών θυμόμαστε στην παρακάτω λίστα με τις ξεκαρδιστικές κωμικές σκηνές made in greek tv.

Ντόλτσε Βίτα – Ο ανώμαλος μπανιστιρτζής

Η Χριστίνα έχει χάσει τα γυαλιά της και αυτά ως διά μαγείας εμφανίζονται στο διαμέρισμα του Μανώλη, ενός νεότερού της εργάτη. Η πεθερά της λοιπόν της την έχει στημένη στο σαλόνι για να την ξεμπροστιάσει, αλλά εκείνη σκαρφίζεται ένα υπέροχο κόλπο για να ξεφύγει από τα νύχια της και να θολώσει τα νερά για την παράνομη σχέση της.

Εγκλήματα – Η Σωσώ πλήττει

Και όταν η Σωσώ πλήττει, κάνει φάρσες σε όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες των Εγκλημάτων. Απολαυστικές φάρσες, σε μία από τις πιο απολαυστικές σκηνές της σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου.

Δυο Ξένοι – Η αγαπημένη μου πόλη

Η Μίνα χάθηκε και η Φλώρα τρέχει στην εκπομπή της Σοφίας Μαλτέζου «Χαμένοι στην πόλη» για να την αναζητήσει. Και σε αυτή της την απόφαση οφείλονται… γέλια διαρκείας, χάρη στο απολαυστικό γκεστ της Σοφίας Φιλιππίδου ως σκύλας παρουσιάστριας που «δεν είναι σαν τους άλλους δύο».

Απαράδεκτοι – Είμαι η Βάνα και θα μείνω

Από τα πιο αστεία επεισόδια της σειράς της Δήμητρας Παπαδοπούλου, η «Ποιητική Βραδιά» των Απαράδεκτων ξεκινά με την απαγγελία ποιημάτων της Βάνας Καρόλου-Λέκκα, από την τελευταία της συλλογή με τίτλο «Πευκοβελόνες». Είναι η Βάνα και θα μείνει, αλλά κάτω είναι ο Βλάσης και θα φύγει. Εμείς πάντως προτιμάμε το ποίημα της Δήμητρας «Μυκήνες, Μυκήνες, Μυκήνες / Είστε από ‘κείνες που μ’ αρέσουν / Που θα ‘θελα να πάω με τον Σπύρο / Να κάνω ένα γύρο / Να φάω κι έναν γύρο».

Το Δις Εξαμαρτείν – Ο επικήδειος

Ο διευθυντής προγράμματος του Media Channel πεθαίνει και η Γιολάντα Ραγιά, ερμηνευμένη εξαίσια από την Ντίνα Κώνστα, αναλαμβάνει να εκφωνήσει τον επικήδειό του. Εξιστορεί δε όλα του τα κατορθώματα, όπως τη χιουμοριστική σειρά «Οι τρεις αχαΐρευτες» και το τηλεπαιχνίδι «Γκλουπ Ζντουπ», κλείνοντας το μάτι στο Mega.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; - Έλα δεν το πιστεύω

Η γυναικοπαρέα της σειράς των Ρήγα-Αποστόλου κάνει την πρώτη της απόπειρα δολοφονίας του ανθρώπου που τις κακοποίησε όταν ήταν μικρές, και για τις ανάγκες του σχεδίου… η Φωφώ πρέπει να το παίξει κοσμική.

Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς – Το κραγιόν

Ο Θοδωρής αποφασίζει να κάνει μια μικρή ρομαντική έκπληξη στη Δήμητρα. Κι εκείνη βάζει τα κλάματα – αλλά όχι ακριβώς για το ευχάριστο της έκπληξης.

Κωνσταντίνου και Ελένης – Ο Σάκης

Ακόμα και οι συντηρητικοί διανοούμενοι μπορούν ενίοτε να το ρίχνουν λίγο έξω και να ακούν «ποιοτική ποπ». Όπως ο επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογίας που ακούει για πρώτη φορά Σάκη Ρουβά και γίνεται… ρουβίτσα.

Οι Μεν και οι Δεν – Ο σακάτης

Πολιτική ορθότης μηδέν σε αυτή την σκηνή όπου οι δύο άσπονδες γειτόνισσες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ειρωνευτούν τον κουτσό πλανόδιο πωλητή λαχείων που τους χτυπά την πόρτα.

Είσαι το ταίρι μου – Το ταξίδι στην Αυστραλία

Ο Γρηγόρης θέλει να πάει να βρει τον έρωτα της ζωής του στην Αυστραλία, αλλά τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πολύ ακριβά. Έτσι ο συγκάτοικός του αναλαμβάνει να του προτείνει εναλλακτικές λύσεις. Ιδού πώς θα πάτε στη Μελβούρνη… σχεδόν τζάμπα.

Στο παρά πέντε – Στο σχολείο

Η παρέα του Παρά Πέντε, αν μεγάλωνε μαζί ως συμμαθητές στην ίδια τάξη, θα ήταν κάπως έτσι, σε αυτή τη φανταστική σκηνή της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία αποδίδει επακριβώς τις προσωπικότητες των πέντε ηρώων μέσα σε τρία λεπτά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v