Οι πιο σέξι γυναίκες των ελληνικών σειρών

Δέκα γυναικείοι ρόλοι που έγραψαν Ιστορία στην τηλεόραση, ως οι πιο σέξι παρουσίες που έχουν περάσει από τις ελληνικές σειρές.
Οι πιο σέξι γυναίκες των ελληνικών σειρών
Δέκα… και να καίνε: Αυτή η δεκάδα γυναικείων ρόλων που έχουμε απολαύσει στις ελληνικές σειρές έγιναν ανδρικές φαντασιώσεις, sex symbols και μερικές από τις πιο απολαυστικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την εγχώρια τηλεόραση. Αν ξεχάσαμε κάποια… πείτε το στα σχόλια στο τέλος του δημοσιεύματος.

Σιλβί – Μαύρα Μεσάνυχτα

Όπως και να το κάνουμε, μία… σχεδόν νονά του υποκόσμου με τα προσόντα της Σιλβί, τις φαρμακερές της ατάκες και την ερμηνεία της Παναγιώτης Βλαντή, είναι σέξι. Μάλιστα, ψηφίστηκε ως η πιο σέξι πρωταγωνίστρια του Mega στην επετειακή ψηφοφορία των 20 χρόνων του.

Λίλα – S1ngles

Ήταν single, αλλά καθόλου μόνη. Η Σάννυ Χατζηαργύρη ως Λίλα στη νεανική σειρά του Γιώργου Φειδά δίδαξε σεξουαλική απελευθέρωση, είχε το πιο προχωρημένο look στην τηλεόραση των mid ‘00s, έκανε συλλογή από αντρικά κορμιά και πρόλαβε μέσα σ’ όλα αυτά να ζήσει και τον μεγάλο έρωτα.

Μαρία – Κλείσε τα μάτια

Η Πέμη Ζούνη έγινε το όνειρο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη θρυλική σειρά που τον έβαλε στο μεγάλο δίλημμα: Μάνα ή κόρη; Ο Χριστόφορος τις… διάλεξε και τις δύο, αλλά φανερά πιο σέξι ήταν η μαμά, μία από τις καλύτερες… MILF της ελληνικής μυθοπλασίας – κι αν δεν ήταν η αριστοκρατική της όψη και το φοβερό της βλέμμα, έφτανε απλώς και μόνο η φωνή της.

Γωγώ - Κάτι τρέχει με τους δίπλα

Το απόλυτο sex symbol της περασμένης δεκαετίας, η Δήμητρα Ματσούκα έγινε η φαντασίωση της διπλανής πόρτας, όταν ερμήνευσε τον ρόλο μιας ελαφρώς… λαϊκής αλλά εντελώς σέξι γυναικάρας. Σκηνές ανθολογίας, εκείνες που τραγουδά καραόκε «Ένα σπίτι καίγεται».

Ερατώ – Ψίθυροι Καρδιάς

Ο ρόλος που έκανε πασίγνωστη την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν αυτός μίας νεαρής, πανέμορφης τσιγγάνας, την οποία ερωτεύτηκε παράφορα ο μπαλαμός Απόστολος Γκλέτσος και σχημάτισαν ένα από τα πιο θρυλικά και «βαρβάτα» ζευγάρια της ελληνικής μυθοπλασίας.

Αναστασία – Αναστασία

Η Μυρτώ Αλικάκη τα φτιάχνει και με τον πατέρα και με τον γιο, και μπορεί να τα βρίσκει σκούρα, αλλά η σειρά αγαπήθηκε και πέρασε στην σφαίρα του καλτ ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο: Μία γυναίκα ακροβατεί στα όρια της ηθικής, αλλά ποιος νοιάζεται. Είναι πέρα για πέρα σέξι.

Άννα - Το σημάδι του έρωτα

Η Βάνα Μπάρμπα υπήρξε άλλο ένα από τα μεγάλα sex symbol της πρώτης νιότης της ελληνικής τηλεόρασης, και σε αυτή τη σειρά απογειώθηκε, ως η θρυλική… «χωριάτισσα» που γουστάρει τον Κωστάκη (Στράτος Τζώρτζογλου), όπως την αποκάλεσε η εξίσου σέξι συμπρωταγωνίστριά της, Τζένη Μπότση.

Γλαύκη – Η Αίθουσα του Θρόνου

Η Μαρία Ναυπλιώτου, ερμηνεύοντας την Γλαύκη του γνωστού βιβλίου του Τάσου Αθανασιάδη, απέδειξε ότι για να είναι κάποια σέξι, δεν χρειάζεται να είναι και χυδαία. Το αντίθετο: Ήταν μια παρουσία εξεζητημένη, έξυπνη και ώριμη, αλλά ταυτόχρονα πανέμορφη και τόσο ελκυστική, ώστε να… παρασύρει και μοναχό.

Μαίρη - Η νταντά

Ζουμερή, έξω καρδιά, με χαρά για τη ζωή και γεμάτη πάθος, η ελληνική εκδοχή της Νταντάς ευτύχησε να πάρει τη μορφή της Μαρίας Λεκάκη, που συνδύασε το χιούμορ της αμερικανικής «προκατόχου» της με την ελληνική ομορφιά – και τα αντίστοιχα αβυσσαλέα ντεκολτέ.

Λιλίκα Καλίτση – Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη

Η miss «Χρέη στο ΙΚΑ, τρεισίμισι χρόνια», την οποία υποδύθηκε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου στη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου, μπορεί να βρισκόταν κρατούμενη στις φυλακές του Καλάμου, αλλά το σεξ απίλ της δεν… φυλακιζόταν. Φλέρταρε με όλους τους δεσμοφύλακες και τους διευθυντές, τραγουδούσε και χόρευε σε κάθε ευκαιρία και ως γνήσια Πατρινιά, ήξερε πώς να χειρίζεται τους άντρες, τόσο ώστε να της ζητούν συμβουλές όλες οι συγκρατούμενές της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v