Τα «Φιλαράκια» επανενώνονται για μία τελευταία φορά!

Οι έξι πρωταγωνιστές των “Friends” θα κάνουν ένα δίωρο reunion σε ένα τηλεοπτικό show αφιερωμένο στον σκηνοθέτη τους, Τζέιμς Μπάροους.
Τα «Φιλαράκια» επανενώνονται για μία τελευταία φορά!
Τα Φιλαράκια θα συναντηθούν και πάλι για μια έκτακτη εμφάνιση μπροστά στον φακό. Το μεγάλο νέο για τους εκατομμύρια φαν της σειράς ανακοίνωσε το δίκτυο NBC, λέγοντας πως ετοιμάζει δίωρο show που θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου, και στο οποίο θα συμμετάσχει ολόκληρη η παρέα της σειράς.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφής η μορφή που θα έχει το show, αν δηλαδή οι έξι ηθοποιοί θα υποδυθούν και πάλι τους χαρακτήρες τους (Ρος, Μόνικα, Φοίβη, Ρέιτσελ, Τζόι, Τσάντλερ) ή αν απλώς θα συμμετάσχουν μιλώντας για το έργο του σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους, προς τιμήν του οποίου οργανώνεται το show.

«Ελπίζω ότι και οι έξι θα είναι στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή, αλλά δεν ξέρω εάν μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό», είπε ο Ρόμπερτ Γκρινμπλατ, επικεφαλής του NBC. Επισημαίνεται βέβαια ότι το show δεν αφορά αποκλειστικά τα Φιλαράκια, αλλά και άλλες σειρές, το καστ των οποίων θα συναντηθεί και πάλι την ίδια βραδιά, όπως τα ”Taxi”, “Cheers”, “Frasier” και “Will&Grace”.

Σε κάθε περίπτωση, το reunion των έξι αγαπημένων ηθοποιών του πιο επιτυχημένου παρεΐστικου sitcom των τελευταίων δεκαετιών αποτελεί το τηλεοπτικό γεγονός του χειμώνα.

Πηγή: MTV
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v