Η προφητική σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στα Φιλαράκια

Δείτε την κομμένη σκηνή από τα Φιλαράκια που αποδείχθηκε προφητική και έγινε viral 14 ολόκληρα χρόνια μετά την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί.
Η προφητική σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στα Φιλαράκια
«Η ακόλουθη σκηνή αφαιρέθηκε από το επεισόδιο με τίτλο “The one Where Rachel tells Ross” και παρουσιάζεται εδώ για πρώτη φορά», αναφέρουν οι δημιουργοί της σειράς “Friends” στην εισαγωγή ενός video που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο DVD με τα extras της δημοφιλούς σειράς το 2007, αλλά χάρη στη δύναμη του διαδικτύου, έγινε viral οκτώ χρόνια αργότερα.

Πρόκειται για μια… μάλλον προφητική έμπνευση των σεναριογράφων της σειράς, αφού στη συγκεκριμένη σκηνή η Μόνικα και ο Τσάντλερ βρίσκονται στο αεροδρόμιο λίγο πριν το γαμήλιο ταξίδι τους, και ο τελευταίος βρίσκει τον μπελά του με την ασφάλεια του αεροδρομίου όταν αστειεύεται σχετικά με βόμβα.

Πού κρύβεται η «προφητεία»; Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί δύο εβδομάδες μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας και στην τραγικότητα του συμβάντος, οι συντελεστές αποφάσισαν να κοπεί η συγκεκριμένη σκηνή.

Χρόνια αργότερα, οι ιθύνοντες έδωσαν στη δημοσιότητα την σκηνή, αναφέροντας πως ελπίζουν οι θεατές να την απολαύσουν όπως σκόπευαν αρχικά οι σεναριογράφοι, δηλαδή χιουμοριστικά. Δείτε τη σκηνή παρακάτω:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v