Δύο σούπερ σειρές έρχονται στα κανάλια Novacinema

Οι πειρατές υψώνουν Μαύρα Πανιά, και η Silicon Valley δονείται από τα γέλια, στις επιτυχημένες σειρές που έρχονται με νέα επεισόδια στα κανάλια Novacinema.
Δύο σούπερ σειρές έρχονται στα κανάλια Novacinema
Στα άγνωστα νερά των Δυτικών Ινδιών με το πειρατικό του Κάπτεν Φλιντ, ή στη σύγχρονη Silicon Valley με μια αξιολάτρευτη παρέα δυσλειτουργικών nerds που μπλοκάρουν με την επιτυχία τους; Εμείς ψηφίζουμε… και τα δύο!

Πολυσυζητημένες σειρές έρχονται στα κανάλια Novacinema, και στην ταινιοθήκη μας, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής του αποκωδικοποιητή NovaBox+ που μας επιτρέπει να τις βλέπουμε ξανά και ξανά.

Black Sails: Το πειρατικό του Κάπτεν Φλιντ

Χαράς ευαγγέλια για όσους διάβαζαν μικροί το «Νησί των Πειρατών» του Ρόμπερτ Λιούις Στίβενσον! Στην σούπερ επιτυχημένη σειρά που έκανε την εμφάνισή της στα τέλη του 2014, ο Κάπτεν Φλιντ και η πειρατική του παρέα… ταράζουν τα νερά των Δυτικών Ινδιών με τις περιπέτειές τους, το μακρινό 1715.

Η σειρά διαδραματίζεται δέκα χρόνια πριν τα γεγονότα του «Νησιού των Πειρατών», είναι δηλαδή prequel του βιβλίου, και επικεντρώνεται στην καταδίωξη της ισπανικής γαλέρας που μετέφερε τον θησαυρό στο νησί. Οι χαρακτήρες έχουν βασιστεί σε αληθινούς πειρατές, όπως οι Ανν Μπόνυ, Μπέντζαμιν Χόρνιγκολντ, Τσαρλς Βέιν και Νεντ Λόου, και οι ιστορίες τους –περιττό να τονίσουμε ότι– είναι συναρπαστικές.

Silicon Valley: Η κωμωδία κάνει… startup

Η σπαρταριστή κωμωδία της HBO που σπάει ταμεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ακολουθεί έξι νεαρούς που ιδρύουν μια startup εταιρεία στη Silicon Valley… και μπορούν να διαχειριστούν τα πάντα, εκτός από την επιτυχία τους. Το αποτέλεσμα είναι, όπως πιθανότατα μαντέψατε, ξεκαρδιστικό.

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Thomas Middleditch του Λύκου της Wall Street, ο Martin Starr που έχετε ξαναδεί στα Knocked Up, This Is the End και Superbad, και η θεά Amanda Crew από το Sexdrive.

Και οι δύο σειρές έρχονται στα κανάλια Novacinema, και μένουν μαζί μας για πάντα, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v