NCIS και Gotham αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Ο κόμικ υπόκοσμος του Gotham και οι συγκλονιστικές αστυνομικές υποθέσεις του NCIS επιστρέφουν αποκλειστικά στη Nova.
NCIS και Gotham αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Από τη μία ο γεμάτος αστυνομικό μυστήριο και δύσκολες εγκληματικές υποθέσεις κόσμος του NCIS. Από την άλλη ο κόμικ υπόκοσμος του Gotham, της ατμοσφαιρικής σειράς που παρακολουθεί τα γεγονότα της προ-Μπάτμαν εποχής στην πόλη.

Ο χειμώνας στα κανάλια Novacinema, όπως θα καταλάβετε, αναμένεται ιδιαίτερα έντονος.

ΝCIS

Η θρυλική σειρά αστυνομικού μυστηρίου επιστρέφει για έναν ακόμη χρόνο με ακόμα περισσότερη δράση, ανατροπές, δολοφονίες και… σπαζοκεφαλίες για τα μέλη της πρωταγωνιστικής ομάδας. Η αγωνία κορυφώνεται στη νέα σεζόν καθώς ο Gibbs έχοντας επιβιώσει από πυροβολισμό επιστρέφει στην ομάδα επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις με την δραματική αλλαγή του χαρακτήρα του. Την ίδια στιγμή, ο Tony αναλαμβάνει δράση εν τη απουσία του Gibbs στο να εξιχνιάσει την υπόθεση που κρύβεται πίσω από την τρομοκρατική ομάδα «Calling», ενώ παράλληλα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση με κάποιον από τον οικογενειακό του κύκλο που είχε αρκετά χρόνια να δει.

Tony και Gibbs αναμένεται να εμπλακούν σε κόντρα με άγνωστα αποτελέσματα, γεγονός που «ανεβάζει» τον πράκτορα McGee, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες στην εξιχνίαση των υποθέσεων. Στη νέα σεζόν θα δούμε επίσης την ερωτική πλευρά της Abby, ενώ αποκαλύπτονται πληροφορίες και γεγονότα από την προσωπική ζωή της Bishop.

Ένα είναι σίγουρο πάντως:  τα νέα επεισόδια του NCIS θα μας κρατήσουν κολλημένους κάθε εβδομάδα στις τηλεοράσεις μας, ενώ χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε τα επεισόδια και να τα δούμε ξανά και ξανά, όποτε εμείς θέλουμε. Σημειώστε ότι η σειρά προβάλλεται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Gotham II

Και από το ρεαλιστικό αστυνομικό μυστήριο του NCIS, στον κόμικ αστυνομικό (υπό)κοσμο του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου του Gotham, τις σκοτεινής σειράς που παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην γνωστή πόλη αρκετά χρόνια πριν την εμφάνιση του Σκοτεινού Ιππότη. Και αν στην πρώτη σεζόν γίναμε μάρτυρες της γιγάντωσης του Πιγκουϊνου από… αλητάκου της σειράς σε σατανικό κακό με τα όλα του, στη δεύτερη σεζόν εμφανίζονται και άλλοι γνώριμοι από το σύμπαν του Μπάτμαν. Έτσι θα δούμε τον Τζόκερ και τον Mr. Freeze σε εκκολαπτόμενο στάδιο, όπως επίσης τον Γρίφο, τον Clayface και τον Mad Hatter. Μπόλικη δόση «κακίας» λοιπόν, σε μια σεζόν η οποία αναμένεται να είναι το ίδιο ή και περισσότερο συγκλονιστική από την πρώτη.

Η δεύτερη σεζόν του Gotham προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, ενώ χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε τα επεισόδια και να τα δούμε ξανά και ξανά, όποτε εμείς θέλουμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v