Super ήρωες… super ταινίες στα κανάλια Novacinema

Δύο super ταινίες έρχονται στα κανάλια Novacinema. Ετοιμαστείτε για την επιστροφή των X-Men και του Captain America.
Super ήρωες… super ταινίες στα κανάλια Novacinema
Ο Νοέμβριος μπήκε δυναμικά στα κανάλια Novacinema και αναμένεται… super εντυπωσιακός. Δύο αγαπημένες σειρές κόμικ – ο Captain America και οι X-Men – επιστρέφουν πιο εντυπωσιακές από ποτέ και μας καλούν να ζήσουμε κι εμείς έντονες εμπειρίες στο πλευρό των υπερηρώων τους.

X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος

Καθώς οι φονικές στρατιές των ρομπότ Σέντινελ καταδιώκουν ανηλεώς μεταλλαγμένους και ανθρώπους, οι ακάθεκτοι ήρωες της αρχικής X-Men τριλογίας, συμμαχούν με το νεότερο εαυτό τους σε μία επική σύγκρουση με στόχο την αλλαγή του παρελθόντος - και τη σωτηρία του μέλλοντος. Το πιο «δυνατό τους χαρτί» δεν είναι άλλο από τον Γούλβεριν, ο οποίος χάρη στην ικανότητα αυτο-ίασης που διαθέτει, είναι ο μοναδικός που μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν και ν’ αλλάξει το ρου της ιστορίας.

Τα τραύματα της σύγχρονης αμερικάνικης ιστορίας ενσωματώνονται άψογα σε μια κόμικ περιπέτεια με μπόλικες μάχες που μας κρατούν κολλημένους στις οθόνες μας. Για ακόμα μια φορά, ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ δίνει ρέστα πίσω από την κάμερα κρατώντας αμείωτη την ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και το «αστεράτο» καστ, με τους Χιου Τζάκμαν, Ίαν ΜακΚέλεν και Πάτρικ Στιούαρτ να βγάζουν ασπροπρόσωπους τους φαν της κόμικ σειράς.

Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα

Στα χνάρια της εξαιρετικής εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας των Εκδικητών, το «Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα», επαναφέρει στις οθόνες τον πιο… πατριωτικό σούπερ ήρωα του σύμπαντος της Marvel. Αυτή τη φορά, ο ηρωικός «καπετάνιος» πλαισιώνεται όχι μόνο από τη γοητευτική παρουσία της Black Widow (Σκάρλετ Γιόχανσον), αλλά ενισχύεται και από την αναπάντεχη και σίγουρα καθοριστική εμφάνιση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον ρόλο του Alexander Pierce,του αινιγματικού μέλους της μυστικής οργάνωσης S.H.I.E.L.D.

Η επιστροφή του σούπερ ήρωα, διαθέτει μια έντονα πολιτική και τολμηρή πλοκή, καθώς σκαλίζει σε βάθος τις διφορούμενες τακτικές των μελών της περίφημης S.H.I.E.L.D και, εν τέλει, καλείται να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο, αλλά συγκαλυμμένο εχθρό στην Ουάσινγκτον. Η ταινία κρατά τον ρεαλιστικό τόνο του πρώτου Captain America, διαθέτει εντυπωσιακές μάχες σώμα με σώμα και… βγάζει μάτια με την σέξι παρουσία της Μαύρης Χήρας.

Οι δύο ταινίες θα προβληθούν τις επόμενες μέρες σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema. Και χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaΒox+, θα προβάλλονται στο σαλόνι μας… όσο συχνά θέλουμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v