TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (20-26/4)

Οι καλύτερες ταινίες, τα αφιερώματα, οι σειρές και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (20-26/4)
Πολλές (και καλές) ξένες ταινίες, καινούριες σειρές και ενδιαφέροντα αφιερώματα με αφορμή την 21η Απριλίου στη ΝΕΡΙΤ, και μεγάλα αθλητικά ντέρμπι, καθώς οι διοργανώσεις των Champions League και Europa League πλησιάζουν στην τελική τους φάση, έχει το τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας. Δείτε όσα αξίζει να δείτε.

Οι ταινίες της εβδομάδας
*Body of Lines, Τρίτη στις 21.10, Star
Ο καλύτερος πράκτορας της CIA παρακολουθεί στενά έναν ανερχόμενο ηγέτη της τρομοκρατίας, σε μια σφιχτοδεμένη περιπέτεια που υπογράφει σεναριακά ο βραβευμένος με Όσκαρ Γουίλιαμ Μόναχαν, σκηνοθετεί ο Ρίντλεϊ Σκοτ και πρωταγωνιστούν οι Ντι Κάπριο και Κρόου.

*Sherlock Holmes, Τετάρτη στις 22.10, Star
Ο Γκάι Ρίτσι υπογράφει την πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα να αποδώσει το μυστήριο των περιπετειών του Σέρλοκ Χολμς, με πρωταγωνιστές τον Τζουντ Λο, τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ και την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

*Οι Αναλώσιμοι 2, Πέμπτη στις 22.10, Star
Οι Σταλόνε, Στέιθαμ, Σβαρτζενέγκερ, Γουίλις, Βαν Νταμ, Νόρις και Λούντγκρεν ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια «καμένη» περιπέτεια γεμάτη απενοχοποιημένη βία και «πιστολίδι».

*Away We Go, Πέμπτη στις 1.50, Mega
Οταν ο Μπερτ και η Βερόνα ανακαλύπτουν ότι πρόκειται να αποκτήσουν μωρό τους πιάνει πανικός. Μισούν την μικρή πόλη στην οποία ζουν και, τώρα που οι γονείς του Μπερτ μετακομίζουν μακριά, δεν έχουν καμία βοήθεια. 'Ετσι ξεκινούν ένα ταξίδι με στόχο να βρουν το τέλειο μέρος για να εγκατασταθούν και να μεγαλώσουν το μωρό, ένα ταξίδι που θα τους φέρει κοντά σε ένα σωρό παράξενους ανθρώπους αλλά και στον εαυτό τους. Σκηνοθετεί ο Σαμ Μέντες.

*Τέρατα και Εξωγήινοι, Σάββατο στις 14.00, ΑΝΤ1
Στην "animation γωνιά" της εβδομάδας, ενώ η νεαρή Σούζαν ετοιμάζεται να παντρευτεί, τη χτυπά ένας μετεωρίτης και τη μεταμορφώνει σε κορίτσι… γίγαντα. Με το νέο όνομα "Γιγάντικα", η Σούζαν μεταφέρεται σε μια μυστική κυβερνητική βάση όπου έχουν συγκεντρωθεί και άλλα τέρατα σαν αυτή - το καθένα με τη δική του ιδιομορφία και προσωπικότητα. Όταν η Γη απειλείται από εχθρικούς εξωγήινους, ο Πρόεδρος συνειδητοποιεί ότι αυτά τα τέρατα είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας.

*Άρωμα Γυναίκας, Σάββατο στις 22.00, ΝΕΡΙΤ
Ενας νεαρός συνοδεύει για ένα γουικέντ στη Νέα Υόρκη έναν οξύθυμο τυφλό στρατιωτικό, που έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Ο Αλ Πατσίνο… μυρίζει γυναικείο άρωμα σε αυτή την κλασική πια ερμηνεία του 1992.

*The Lovely Bones, Σάββατο στις 2.30, ΑΝΤ1
Ένα κορίτσι πέφτει θύμα βιασμού και δολοφονίας και οι γονείς της έρχονται αντιμέτωποι με το δίλημμα: Να ψάξουν τον ένοχο για εκδίκηση ή να συνεχίσουν τη ζωή τους; Η μικρή τους κόρη, από τον παράδεισο, προσπαθεί να τους δώσει την απάντηση, σε αυτό το δράμα που σκηνοθέτησε ο Πίτερ Τζάκσον.

*Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, Κυριακή στις 23.00, Star
Ο Φίντσερ σκηνοθετεί τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος γεννιέται… γέρος και μεγαλώνοντας μικραίνει, κάνοντας έτσι τον μεγάλο έρωτα που βιώνει εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

*The Cabin in The Woods, Κυριακή στις 0.00, ΝΕΡΙΤ
Πέντε φίλοι φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος, χωρίς να γνωρίζουν ότι μια ομάδα τεχνικών με άγνωστο σκοπό τους παρακολουθεί μέσα από κάμερες και τους υποβάλλει σε μια θανάσιμη δοκιμασία, σε αυτόν τον φόρο τιμής που ημι-σατιρίζει το είδος του με ευφάνταστο τρόπο.

Η ελληνική ταινία της εβδομάδας
*Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός, Κυριακή στις 20.00, ALPHA
Βασιλειάδου, Αυλωνίτης και Ρίζος μπλέκουν σε αστείες καταστάσεις στα… Καμένα Βούρλα, σε μία από τις πιο κλασικές κωμωδίες του παλιού ελληνικού σινεμά, σε σενάριο και σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου.

Νέες σειρές και αφιερώματα της εβδομάδας
*Ο Γυρισμός του Οδυσσέα, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή στις 0.30, ΝΕΡΙΤ
Η ΝΕΡΙΤ προβάλλει αυτή την περσινή γαλλική παραγωγή, μια σειρά που ακολουθεί τον Οδυσσέα στην επιστροφή του στην Ιθάκη. Αυτή την εβδομάδα, τα επεισόδια 3-5.

*Η Μηχανή του Χρόνου: Ο φασισμός και τα ρουσφέτια της επταετίας, Τρίτη στις 20.00, ΝΕΡΙΤ
Με αφορμή την «επέτειο» της 21ης Απριλίου, η Μηχανή του Χρόνου θυμάται τα έργα και τις ημέρες των «εγκεφάλων» της Χούντας, μέσα από ντοκουμέντα και μαρτυρίες.

*Τα Στέκια, Τετάρτη στις 19.10, ΝΕΡΙΤ
Σε αυτό το επεισόδιο, θα ταξιδέψουμε στις Στοές της πόλης, εξερευνώντας μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές της Αθήνας, όπου βρίσκονταν και βρίσκονται δικηγορικά γραφεία, καφενεία, μαγαζάκια και κοινωνικά αλισβερίσια.

Οι αθλητικές αναμετρήσεις της εβδομάδας
*Champions League, Ρεάλ-Ατλέτικο, Τετάρτη στις 21.45, ΝΕΡΙΤ
*UEFA Europa League, προημιτελικός, Πέμπτη στις 22.05, ΑΝΤ1
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v