Οι ξένες σειρές που θα δούμε το 2015

Επιστροφές αγαπημένων παραγωγών, συνέχειες και εντυπωσιακές πρεμιέρες περιλαμβάνει το τηλεοπτικό καλεντάρι για τις ξένες σειρές το 2015. Δείτε όσα θα… δούμε.
Οι ξένες σειρές που θα δούμε το 2015
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το 2014 μας έφερε τηλεοπτικά αντιμέτωπους με δεκάδες νέες σειρές και συνέχειες κρατώντας μας αρκετές ώρες κολλημένους μπροστά στις οθόνες. Το 2015 αναμένεται εξίσου δυναμικό, τόσο σε πρεμιέρες όσο και σε νέες σεζόν αγαπημένων σειρών.
Ιδού λοιπόν οι σειρές που θα μας κρατήσουν απασχολημένους το νέο έτος.

Ιανουάριος
Ο πρώτος μήνας του 2015 ξεκινά δυναμικά με τη συνέχεια της σειράς θρίλερ American Horror Story του καναλιού FX ( 7 Ιανουαρίου) η οποία διανύει ήδη την τέταρτη σεζόν. Μεγάλος guest σε αυτό το δεύτερο μισό ο Neil Patrick Harris. Παράλληλα η μουσική κωμική σειρά σειρά Glee συνεχίζει την έκτη και τελευταία σεζόν της (9 Ιανουαρίου). Στις 11 Ιανουαρίου το HBO προβάλλει τα νέα επεισόδια των άκρως δημοφιλών σειρών Girls (η «γυναικεία» σειρά που… κόλλησε και τους άνδρες τηλεθεατές) και Looking, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το Girls των 30 + γκέι της εποχής μας, ενώ στις 29 το «τρίπτυχο» της σεναριογράφου Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal και How to Get Away With Murder) κάνει πρεμιέρα με νέα επεισόδια για την κάθε σειρά τα οποία θα προβληθούν το ένα μετά το άλλο.


Φεβρουάριος
Εξίσου δυναμικά μπαίνει και ο Φλεβάρης με την επιστροφή του δεύτερου μισού της πέμπτης σεζόν του θρίλερ Walking Dead (8/2) στο οποίο ο πρωταγωνιστής σερίφης Ρικ συνεχίζει την αγωνιώδη προσπάθειά του να βρει καταφύγιο σε μια Αμερική γεμάτη αιμοδιψή Ζόμπι.

Ακόμα ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής όμως επιστρέφει με την… δική του σειρά και δεν είναι άλλος από τον δικηγόρο Saul του Breaking Bad στο “Better Call Saul”, την παραγωγή που μας ξαναβάζει στο σύμπαν της εξαιρετικής σειράς του Vince Gilligan (8/2). Στις 19 Φεβρουαρίου, ο τηλεοπτικός κόσμος αποχαιρετά τη κωμική σειρά Two and a Half Men, η οποία φτάνει αισίως στο τέλος της μετά από 12 άκρως επιτυχημένες σεζόν και με τις φήμες να οργιάζουν για την επανεμφάνιση του αρχικού πρωταγωνιστή Charlie Sheen. Μερικές ημέρες μετά, ο Kevin Spacey επιστρέφει στο σκοτεινό σύμπαν του David Fincher για την τρίτη σεζόν του πολιτικού θρίλερ House of Cards, η οποία θα παιχτεί – όπως και οι προηγούμενες – ολόκληρη στο Netflix.


Μάρτιος
Την 1η Μαρτίου η σειρά του διδύμου σεναριογράφων του Lost Adam Horowitz και Edward Kitsis Once Upon a Time επιστρέφει για να μας βάλει ξανά στον κόσμο των παραμυθιών, ενώ στις 20 του μήνα η σειρά Glee φτάνει στο τέλος της με ένα επικών διαστάσεων δίωρο επεισόδιο με μπόλικο κλάμα και… τραγούδι.

Απρίλιος

Ο μήνας ανήκει… δικαιωματικά στο Game of Thrones, το οποίο μπαίνει δυναμικά στην πέμπτη του σεζόν στις 12 Απριλίου με ακόμα περισσότερες μάχες, ανατροπές και- φυσικά – θανάτους. Ελπίζουμε να μην σκοτώσουν τον Tyrion γιατί θα κάνουμε μήνυση στον κύριο Martin.

Μάιος – τέλος του 2015
Τον Σεπτέμβριο η ιδιαίτερη περίπτωση σειράς επιστημονικής φαντασίας Doctor Who, επιστρέφει με ένατη σεζόν, στην οποία τον ρόλο του θρυλικού Δόκτωρ αναλαμβάνει ο Peter Capaldi, ενώ μέσα στον Δεκέμβριο κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα special επεισόδιο του Sherlock εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας της 4ης σεζόν το 2016. Κάποια στιγμή στα τέλη του 2015 θα κάνει επίσης πρεμιέρα η προσπάθεια αναβίωσης της (εξαιρετικής μέχρι τη 2η σεζόν) σειράς Heroes, με τίτλο Heroes: Reborn, ενώ αναμένεται η οριστική ημερομηνία για τη δεύτερη σεζόν του True Detective με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Colin Farrel και Vince Vaughn.

Καλή τηλεοπτική χρονιά!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v