TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (9-15/9)

Οι αθλητικές αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας, οι κινηματογραφικές ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα καλύτερα προγράμματα για να δείτε αυτή την εβδομάδα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (9-15/9)
του Γιώργου Κόκουβα

Τα νέα αυτής της εβδομάδας, πέρα από την αδιάφορη για πολίτες κάτω των 90 ετών είδηση πως ο Γιώργος Αυτιάς απέκτησε καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στις 12.00 στον ΣΚΑΪ, είναι κυρίως αθλητικά. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει ριχτεί για τα καλά στο παρκέ του φετινού Eurobasket, ενώ η Εθνική ποδοσφαίρου συνεχίζει την προσπάθειά της να προκριθεί στην τελική φάση του επόμενου Mundial. Α, και ένα νέο που ενδιαφέρει τους λιλιπούτειους τηλεθεατές και τους γονείς τους: Το Mega, ολόκληρες δεκαετίες από την εποχή που πρόβαλε τους Flintstones, το Disney Club και άλλα αγαπημένα προγράμματα, αποκτά και πάλι παιδική ζώνη τα πρωινά του σαββατοκύριακου, την οποία και ονόμασε Mini Mega. Δείτε… τι θα δείτε αυτή την εδβομάδα.

*Eurobasket 2013, Ελλάδα-Φινλανδία, Δευτέρα στις 15.30
Ο τελευταίος αγώνας της πρώτης φάσης των ομίλων του φετινού Eurobasket ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία, και αν όλα έχουν πάει κατ’ ευχήν, από την Πέμπτη θα την ξαναδούμε στην επόμενη φάση. Αν είστε φίλοι της καλαθοσφαίρισης, έχετε υπόψη σας πως ο ANT1 καθιερώνει καθημερινή εκπομπή μπασκετικού ενδιαφέροντος, με τίτλο «Το Ευρωμπάσκετ στον ΑΝΤ1» (κάθε μέρα τα μεσάνυχτα) για πλήρη ενημέρωση για την φετινή διοργάνωση.

*Προκριματικά Mundial, Ελλάδα-Λετονία, Τρίτη στις 21.45, Mega 
Σε απευθείας μετάδοση από το στάδιο Καραϊσκάκη, το Mega μεταδίδει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος περιγράφει την αναμέτρηση της Εθνικής με την Λετονία, στον δρόμο για το Μουντιάλ του 2014.

*Η 11η Σεπτεμβρίου σε πρώτο πρόσωπο, Τετάρτη 22.15, ΣΚΑΪ 
Το ντοκιμαντέρ παραγωγής National Geographic δείχνει τις σημαντικές αποφάσεις που αναγκάστηκαν να πάρουν οι άνθρωποι μέσα σε κατάσταση σοκ και χάους, ύστερα από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης – αποφάσεις όπως αυτές που πήραν ο υπεύθυνος αερομεταφορών ή οι υπεύθυνοι των θαλάσσιων μεταφορών, και οι οποίες άλλαξαν ριζικά πολλές ζωές.

*Due Date, Πέμπτη στις 22.00, STAR 
Ο έμπειρος Τοντ Φίλιπς σκηνοθετεί αυτή την κωμωδία καταστάσεων που οφείλει την επιτυχία της στο ταλέντο και το μπρίο του Ζακ Γαλιφιανάκης, ο οποίος παίρνει πάνω του όλη την ταινία. Στα της υπόθεσης, ένας άνδρας πρόκειται να γίνει πατέρας σε λίγες ημέρες, και προσπαθεί να προλάβει την πτήση του για να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του, αλλά για κακή του τύχη έχει για συνεπιβάτη – ποιον άλλον; - τον Γαλιφιανάκη.

*Η Νύφη το ‘σκασε, Παρασκευή στις 22.00, STAR 
Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την εργάσιμη εβδομάδα με μια χαλαρή ρομαντική κομεντί, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ρίτσαρντ Γκιρ έρχονται στις οθόνες σας με ένα από τα κλασικά του είδους: Την ιστορία της νύφης που συνηθίζει να το σκάει από τους γάμους της. Άλλωστε, το πρωταγωνιστικό δίδυμο έχει παράδοση στις ρομαντικές κομεντί – ποιος έχει ξεχάσει το «Pretty Woman»;

*Ραντεβού για σινεμά, Σάββατο στις 17.10, Mega
Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» μας έχει αποκλειστικότητες και preview για όσα θα δούμε στις σκοτεινές αίθουσες στο αγαπημένο κινηματογραφικό δεκαήμερο της χρονιάς.

*Christine, Σάββατο στις 0.45, Mega 
Ο μετρ των ταινιών τρόμου John Carpenter από το μακρινό 1983 μας συστήνει την Christine, ένα «θανατερό» αυτοκίνητο που σπέρνει τον όλεθρο – αν είστε φαν του είδους, αλλά και των γρήγορων αυτοκινήτων, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

*Συνέντευξη με έναν βρικόλακα, Κυριακή στη 1.00, STAR 
Με βάση την ομώνυμη νουβέλα του Ράις, ο έμπειρος Νιλ Τζόρνταν σκηνοθετεί τους Τομ Κρουζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μπρατ Πιτ και Κίρστεν Ντανστ, ακολουθώντας την ιστορία μετατροπής ενός μοναχικού άνδρα σε βρικόλακα και την μετάνοιά του στην συνέχεια. Μία από τις κλασικότερες light ταινίες τρόμου των ‘90s.

*Mini Mega, κάθε Σαββατοκύριακο, 10.00-13.00, Mega 
Το Mega αποκτά και πάλι παιδική ζώνη τα σαββατοκύριακα, και παρουσιάζει τις σύντομες ιστορίες των εξής σειρών: Τουτ και Παντλ, Καγιού, Βίπο - Tο Ιπτάμενο Σκυλάκι, Η Nτουλάπα της Χλόης, Slugterra, Ματ Χάτερ, Χάντικ, Κώδικας Λυόκο, Ποπ Πίξι, Η Μία κι Εγώ, Σάλι Μπόλιγουντ. Γιατί, σύμφωνα με το promo του προγράμματος… τα σαββατοκύριακα ανήκουν στα παιδιά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v