TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (15-21/7/13)

Οι νέες εκπομπές, οι ξένες ταινίες, οι παλιές ελληνικές κωμωδίες και οι καλτ επαναλήψεις που θα μας κρατήσουν παρέα αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (15-21/7/13)
του Γιώργου Κόκουβα

Από την ρωσική μαφία του Λονδίνου μέχρι τα μαγικά κόλπα του Κρίστοφερ Νόλαν, και από το κάστρο του Κόμη Δράκουλα μέχρι την… φάμπρικα της Αλίκης Βουγιουκλάκη μας ταξιδεύει το τηλεκοντρόλ την σχετικά «άνυδρη» τηλεοπτική εβδομάδα που διανύουμε. Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές.

*Rocknrolla, Δευτέρα στις 22.00, STAR 
Ο Γκάι Ρίτσι στήνει ένα από τα πιο στιλιζαρισμένα βρετανικά «γκανγκστερικά» φιλμ, με μπόλικες δόσεις από μαφιόζικες κομπίνες, λονδρέζικο υπόκοσμο συνωμοσίες, δυνατές ερμηνείες και ακόμη καλύτερο soundtrack. Πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Τομ Γουίλκινσον, Θάντι Νιούτον και Μαρκ Στρονγκ.

*Η γέννηση ενός μύθου: Κώμης Δράκουλας, Τρίτη στις 1.15, ΣΚΑΪ 
Ρουμανία, 15ος αιώνας. Τρεις μοναχοί βρίσκονται αλυσοδεμένοι σε ένα από τα κελιά του κάστρου του Vlad Dracula, γνωστός και ως Vlad ο Παλουκωτής. Είναι ο πιο μοχθηρός κυβερνήτης στη Μεσαιωνική Ευρώπη, ψυχοπαθής και αιμοδιψής, είναι ο μόνος που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα στην Χριστιανική Ευρώπη και τον τεράστιο ανερχόμενο στρατό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το ζοφερό σκηνικό μας μεταφέρει η παραγωγή του BBC, και μας ενημερώνει για την πραγματική ιστορία που γέννησε τον θρύλο του Δράκουλα.

*The Prestige, Παρασκευή στις 22.00, STAR 
Το σκοτεινό μαγικό παιχνίδι του Κρίστοφερ Νόλαν με τους αγαπημένους του ηθοποιούς Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικλ Κέιν και Χιου Τζάκμαν μας βάζει στα άδυτα των ταχυδακτυλουργών και των κόλπων που κρύβουν από πίσω τους πολλή σκηνοθετική εξυπνάδα.

*Η Κόρη μου η σοσιαλίστρια, Σάββατο στις 21.15, ANT1 
Κάποτε που προφανώς ο σοσιαλισμός σήμαινε κάτι διαφορετικό, μπροστάρισσα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κόρη εργοστασιάρχη που ερωτεύεται έναν από τους «προλεταριάτους», με εμβληματικά για την ελληνική κωμωδία αποτελέσματα. Γράφει και σκηνοθετεί ο Αλέκος Σακελλάριος, συμπρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Χρόνης Εξαρχάκος, ενώ την μουσική επιμελείται ο Γιώργος Ζαμπέτας.

*Top Chef, καθημερινά στις 13.00, ΣΚΑΪ 
Αν σας έλειψαν οι μαγειρικοί διαγωνισμοί, ο ΣΚΑΪ κάθε μεσημέρι σας επιφυλάσσει έναν από τους καλύτερους: Το αυθεντικό Top Chef μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό κάθε φορά αλλά πάντα απαιτητικό εστιατόριο του εξωτερικού, όπου σε κάθε επεισόδιο οι επίδοξοι σεφ εργάζονται για να ικανοποιήσουν τους καλύτερους μάγειρες του κόσμου.

*ΠΕΔΕΣ, καθημερινά στις 15.00, ALPHA 
Η μοναδική φρέσκια ελληνική άφιξη στο κατακαλόκαιρο είναι η παρέα «ΠΕΔΕΣ» (Πέτρος, Ευθύμης, Διονύσης, Ελένη και Σοφία), που φιλοδοξούν να μας κρατήσουν παρέα τα μεσημέρια του Ιουλίου και του Αυγούστου με ειδήσεις, ιστορίες για την πόλη, μουσική, κινηματογράφο, βόλτες, μόδα και νέες δράσεις. Έχουν όλη την καλή διάθεση, και γι’ αυτό τους δίνουμε μια ευκαιρία να μας κερδίσουν.

*Επαναλήψεις σειρών
Πιστές στο ραντεβού των καλτ καλοκαιρινών επαναλήψεων, έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα κι άλλες επιτυχημένες σειρές από το παρελθόν που κερδίζουν μια θέση στο prime time. Συγκεκριμένα, ο ALPHA κάθε βράδυ στις 23.00 θα ξαναπροβάλλει την κωμική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Υπέροχα Πλάσματα», ενώ ο ANT1 κάθε βράδυ στις 22.15 “ξεθάβει” την Πρόβα του Νυφικού, βασισμένη στο βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου και σκηνοθετημένη από τον Κώστα Κουτσομύτη (με τους Βαλτινό, Σοφιανό, Γκερέκου, Σικελιανού, Τρικαλιώτη, Βουτσινά, Ζούνη κ.α.). Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο, το Μακεδονία TV κάθε βράδυ στις 23.00 προβάλλει την αγαπημένη σειρά εκατομμυρίων γυναικών, Sex & the City


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v