Ταινίες για να ξεκαλοκαιριάσεις στο Netflix

Σκανάραμε την ταινιοθήκη του Netflix και βρήκαμε τις καλύτερες ταινίες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα της καρδιάς μας.
Ταινίες για να ξεκαλοκαιριάσεις στο Netflix
Το ιδανικό καλοκαιράκι έχει μπόλικες παραλίες, βουτιές, κοκτειλάρες, ξενύχτια και άραγμα. Εκτός αυτών βέβαια έχει και την ξεγνοιασιά των διακοπών μακριά από δουλειές κι ενοχλητικά αφεντικά. Αυτή η ξεγνοιασιά εύκολα μπορεί να γίνει και λιώσιμο στο Netflix, μιας και μπορείς πλέον να δεις όλες εκείνες τις ταινίες που δεν προλάβαινες λόγω υποχρεώσεων. Ξεψαχνίσαμε τις ταινιο-επιλογές της αγαπημένης μας πλατφόρμας και σου τις παρουσιάζουμε.

Οδός Τρόμου της Λι Τζάνιακ (2021)



Το 1994, μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει ότι τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη τους για πολλές γενιές μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους - και ότι οι ίδιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι. Βασισμένη στην μπεστ σέλερ σειρά τρόμου του Ρ. Λ. Στάιν, η τριλογία ακολουθεί τον εφιάλτη μέσα από τη μοχθηρή ιστορία του Σεϊντισάιντ.

Τον Ρ.Λ Στάιν τον μακαρίζουμε γιατί δημιούργησε τις Ανατριχίλες. Μετά από την προβολή της νέας κινηματογραφικής τριλογίας του Netflix θα τον μακαρίζουμε και για αυτό μιας και πρόκειται για καλογυρισμένα θριλεράκια που κρατούν αμείωτο το σασπένς.

Ο Τελευταίος Μισθοφόρος του Ντέιβιντ Χάρον (2021)



Ένας μυστηριώδης μυστικός πράκτορας που έχει αποκηρυχθεί από την κυβέρνησή του πρέπει να επιστρέψει στη Γαλλία, όταν ο γιος του παγιδεύεται από μια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση. Αν δεν ξέρεις ότι το καλύτερο λάκτισμα στην ιστορία του σινεμά το έχει ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ τότε δεν είσαι και πολύ φίλος μας. Ποτέ δεν είναι αργά να το μάθεις ωστόσο σε αυτή τη συμπαθητική περιπετειούλα που έχει το απαραίτητο κλωτσομπουνίδι για να περάσεις καλά.

Τhe Dead don’t die του Τζιμ Τζάρμους (2019)



Όταν ένα ουράνιο φαινόμενο ανασταίνει τους νεκρούς στη συνήθως ήρεμη πόλη του Σέντερβιλ ο αρχηγός της αστυνομίας κι ο βοηθός του δυσκολεύονται να ελέγξουν την κατάσταση. Ο Τζιμ Τζάρμους παίρνει την απενεχοποιημένη κάμερα του και δίνει ένα feelgood ζομποφιλμ, που δεν περιμέναμε ποτέ να σκηνοθετήσει. Για αυτό και μας αρέσει τόσο. Πέρα από το πιο all star cast πεθαίνεις, πρέπει να δώσουμε έξτρα συγχαρήκια για το αριστουργηματικό σάουντρακ του Στέρτζιλ Σίμσον.

Once Upon A Time in Hollywood του Κουεντίν Ταραντίνο (2019)



Ένας Ταραντίνο την ημέρα, την ανία κάνει πέρα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Ειδικά όταν μιλάμε για το συναρπαστικό και πιο πρόσφατο κινηματογραφικό του πόνημα, που μας ταξιδεύει Κάποτε στο Χόλιγουντ συναντώντας τον Μπρους Λι, τον Τσαρλς Μάνσον κι άλλους πολλούς αντιήρωες που κουβαλούν τις δικές τους προβληματικές ιστορίες. Ένα ακόμη στυλιζαρισμένο κομψοτέχνημα πνιγμένο στη βία από τον μάστερ του είδους, που χάρισε στον Μπραντ Πιτ το πολυπόθητο αγαλματάκι του Θείου Όσκαρ και στον Ντι Κάπριο έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του.

Rocketman του Ντέξτερ Φλέτσερ (2019)



H ζωή του Έλτον Τζον έγινε ταινία κι αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να ψηθούμε να δούμε το Rocketman. Όταν το είδαμε μάλιστα είπαμε μεγαλόφωνα, πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα biopic φιλμ της κινηματογραφικής πιάτσας με τον Taron Egerton να δίνει μια συγκλονιστική πρωταγωνιστική ερμηνεία, που δεν πρέπει να προσπεράσεις.

Η γυναίκα στο παράθυρο του Τζο Ράιτ (2021)



Η Άννα Φοξ (Έιμι Άνταμς) νιώθει ασφαλής όσο παρακολουθεί τον κόσμο πίσω από το παράθυρό της, αλλά όταν η οικογένεια Ράσελ μετακομίζει στο απέναντι διαμέρισμα, γίνεται μάρτυρας σε κάτι αδιανόητο. Το ερώτημα είναι... τι συνέβη πραγματικά; Ταινία με Έιμι Άνταμς και Γκάρι Όλντμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν γίνεται να μην είναι καλή κι αυτό επιβεβαιώνεται σε αυτό το κλειστοφοβικό θρίλερ με την αγωνιώδη ατμόσφαιρα και την ανατρεπτική σκηνοθεσία.

Τσέρνομπιλ 1986 (2021)



Αφού ξαναβρίσκει μια χαμένη αγάπη ο πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή αλλά η καταστροφή στο Τσέρνομπιλ τον ωθεί ξανά στον κίνδυνο. Ρώσικο δράμα, εμπνευσμένο από τα γεγονότα του Τσέρνομπιλ που κόβει την ανάσα, περιγράφοντας εμφατικά μια από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ανθρωπότητας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v