Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούλιο

Πολυαναμενόμενα blockbuster, οσκαρικές ευρωπαϊκές παραγωγές, δράση και πολύ σινεμά μας επιφυλάσσει ο Ιούλιος.
Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούλιο

Βαδίζοντας ολοταχώς προς το κατακαλόκαιρο, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το θερινό σινεμά φαντάζει ιδανική έξοδος για δροσιά και ψυχαγωγία.

Ξεχωρίζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στις σκοτεινές… ανοικτές αίθουσες, για κάθε γούστο και διάθεση.

Άσπρο Πάτο

Επιτέλους έρχεται στις αίθουσες η βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας ταινία του Τόμας Βίντεμπεργκ, με τον Μάντς Μίκελσεν επικεφαλής μιας ομάδας καθηγητών, που θέλει να δοκιμάσει μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά. Αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας.



To Φεστιβάλ του Ρίφκιν

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με νέα ταινία και φόντο το κοσμοπολίτικο Σαν Σεμπαστιάν, στην οποία βρίσκουμε ένα πρωτοκλασάτο καστ που περιλαμβάνει τους Τζίνα Γκέρσον (Showgirls), Γουάλας Σον (Manhattan), Ελένα Ανάγια (Το Δέρμα που Κατοικώ), Σέρζι Λόπεθ (Ο Λαβύρινθος του Πάνα), Κρίστοφ Βαλτς (Άδωξοι Μπάσταρδη) και Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι).



Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο, Λεμπρόν Τζέιμς, μας ταξιδεύει σε μία επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι, στο σήκουελ του θρυλικού Space Jam, που αποτελεί μία μίξη κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης σε σκηνοθεσία του Μάλκολμ Ντ. Λι.



Μαύρη Χήρα

Η αδημονία των φαν έλαβε τέλος και η Scarlett Johansson έρχεται ως επιτέλους στη μεγάλη οθόνη Natasha, ή Black Widow για τους γνώστες των κόμικ, στο νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios, που είναι ταυτόχρονα και η πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe. Στην ταινία εμφανίζεται η Φλόρενς Πιού στο ρόλο της Γιελένα, ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ ως Αλεξέι και η Ρέιτσελ Βάις ως Μελίνα.



Ο προστάτης

Ένας βετεράνος πεζοναύτης θα βρεθεί στο λάθος σημείο και την  λάθος στιγμή.   Αναγκαστικά θα κρατήσει υπό την προστασία του ένα μικρό αγόρι, ενώ ταυτόχρονα ένα από τα πιο σκληρά καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικό τους καταδιώκει. Ο Λίαμ Νίσον κάνει αυτό που ξέρει καλά, σε μια καταιγιστική περιπέτεια σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λόρενζ.



The Courier

Ο σκηνοθέτης Ντόμινικ Κουκ επιστρέφει με ένα κατασκοπευτικό θρίλερ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και τοποθετείται στην Αγγλία του ’60. Πρωταγωνιστής ο  αγαπητός Μπένεντικτ Κάμπερματς  στον ρόλο ενός βρετανού επιχειρηματία, ο οποίος στρατολογείται από Αμερικανούς κατασκόπους για να κλέψει μυστικά από την KGB. Πρωταγωνιστούν επίσης η ανερχόμενη Τζέσι επώνυμο; και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν.



Old

«Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στην παραλία;!». H νέα ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν του σκηνοθέτη της «Έκτης Αίσθησης» και του «Split» παρακολουθεί μια οικογένεια η οποία φαίνεται να βρίσκει τον παράδεισό της σε απομονωμένη παραλία, όμως ξαφνικά όλα τα μέλη της αρχίζουν να γερνούν απότομα. Στο καστ βρίσκουμε τους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκι Κριπς, Τομαζίν Μακένζι, Άλεξ Γουλφ και Ρούφους Σιούελ μεταξύ άλλων.



Ένας Γιος

Ο Fares και η Meriem αποτελούν μαζί με τον γιο τους Aziz, μια μοντέρνα ευκατάστατη τυνησιακή οικογένεια. Κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στο νότο της Τυνησίας, το αυτοκίνητο τους γίνεται στόχος μιας τρομοκρατικής επίθεσης και ο δεκάχρονος γιος τους τραυματίζεται σοβαρά. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Τυνήσιου σκηνοθέτη Μεχντί Μ. Μπαρσαουί, επιλέχθηκε στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο τμήμα Orizzonti και προσέφερε στον πρωταγωνιστή Σαμί Μπουαζιλά το βραβείο καλύτερου ηθοποιού.



 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v