Τι γίνεται ρε παιδιά στο Survivor;

Είσαι από εκείνους που δεν βλέπουν το ρηάλιτι αλλά θέλουν να ξέρουν όλα τα… κουτσουμπολιά; Ό,τι χρειάζεται να γνωρίσεις θα το βρεις εδώ.
Τι γίνεται ρε παιδιά στο Survivor;
Κρατάει μήνες η κολώνια (ή μάλλον η μπίχλα) του Survivor 4 και είναι λογικό να ακούς από δω κι από κει διάφορες συζητήσεις, χωρίς όμως να μπορείς να συμμετέχεις γιατί απαξιείς να δεις reality. Ή γιατί πολύ απλά προτιμάς το Master Chef.

Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε εδώ να σου κάνουμε ένα όσο το δυνατόν πιο απλό ρεζουμέ του τι παίζει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Οι ομάδες μέχρι στιγμής (12/05)

Μετά από αρκετές ανακατατάξεις τα πράγματα έχουν ως εξής: στην κόκκινη ομάδα βρίσκονται οι Νικολέτα Μαυρίδη, Τριαντάφυλλος, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ στην μπλε οι Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Κλίκες, τσακωμοί, σχέσεις και άλλα

Ο Σάκης με την Μαριαλένα ήταν ζευγάρι παλαιότερα, ξαναβρέθηκαν στο Survivor 4 και όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει ακόμα. Κοιμούνται μαζί και πανηγυρίζουν μαζί, ακόμα και αν είναι πλέον σε διαφορετικές ομάδες. Κοντά τους κοιμάται και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος λέει ότι τα βράδια ακούει «χρουτς χρουτς».

Η βασική παρέα/κλίκα του παιχνιδιού ήταν ο Αλέξης, η Ελευθερία, ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος. Όλοι τους είχαν εμμονή με τον Τζέιμς και κατ’ επέκταση με τον Νίκο επειδή είναι κολλητός του. Τον κατηγορούσαν μάλιστα τον Τζέιμς ότι όλο δημιουργεί προβλήματα και ότι έχει συγκεκριμένη, ύπουλη στρατηγική.

Αφού έφυγε ο Αλέξης και η Ελευθερία, ο Σάκης διατηρεί πιο χαμηλό προφίλ, ενώ ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι θέλει να συνεχίσει την παρακαταθήκη του Αλέξη, όσον αφορά τον Τζέιμς. Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να άλλαξε στάση και πλέον προσπαθεί να πλησιάσει ο ίδιος τον Τζέιμς.

Η τρέχουσα κλίκα είναι ο Σάκης, το «παιδί», η Μαριαλένα, η «μαμά», και ο Τριαντάφυλλος, ο «μπαμπάς». Τα προσωνύμια δεν είναι δικά μας, οι ίδιοι τα έχουν βγάλει για τους εαυτούς τους. Η Μαριαλένα μάλιστα, πάντα ψήφιζε τον Τζέιμς για υποψήφιο προς αποχώρηση, όμως πριν από μερικές ημέρες για πρώτη φορά δεν το έκανε, ύστερα από συζήτηση με την «οικογένειά» της. Ο λόγος ήταν ότι μπορεί να φαινόταν εμμονική ψηφίζοντας συνέχεια τον ίδιο παίκτη προς αποχώρηση.

Μια σοκαριστική αποχώρηση

Ο Τζέιμς Καφετζής, το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού, ανακοίνωσε αναπάντεχα την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι προκαλώντας φρενίτιδα στα social media. Θεωρούνταν δεδομένο πως ο Τζέιμς θα έφτανε στον μεγάλο τελικό, μιας και είναι ο πιο δυνατός – και αγαπητός παίκτης – όμως όπως δήλωσε ο ίδιος: «Το μυαλό μου είναι ότι πιο πολύτιμο έχω και πραγματικά το σέβομαι. Επειδή ο δρόμος μοιάζει ακόμη μακρύς, θέλω να είμαι εγώ σήμερα αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε».

Όσο ο Τζέιμς μιλούσε για την αποχώρησή του, ο κολλητός του στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης, δάκρυσε, αφού έχουν το απόλυτο bromance. Έγιναν κολλητοί μέσα στο παιχνίδι και ο ένας θεωρεί τον άλλον «αδερφό». «Έχω κερδίσει το έπαθλο, το έπαθλό μου είναι ο Νίκος. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω τόσο μακριά, και σίγουρα οι 5 μήνες είναι αρκετοί», είπε ο Τζέιμς.

Η περίπτωση Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο παίκτης που οι θεατές λατρεύουν να μισούν. Εδώ και σίγουρα δύο μήνες, μπορεί και παραπάνω, δεν παίζει κανονικά και πλέον τον αποκαλούν Πρόεδρο της ομάδας. Όπως έχει πει χαρακτηριστικά «Είμαι ο Πρόεδρος, γίνεται ο Πρόεδρος να παίζει;». Τις τελευταίες εβδομάδες οι γιατροί λένε ότι μπορεί να παίξει, όμως εκείνος δεν συμμετέχει στα αγωνίσματα. Στην αρχή, δοκιμάζοντας την πίστα, αν έφερνε νίκη έπαιζε, αν όμως έχανε, έλεγε ότι έχει δισκοκίλη. Σε πρόσφατο επεισόδιο μάλιστα, ενώ οι γιατροί του ξαναείπαν ότι μπορεί να παίξει, εκείνος απάντησε πως «οι γιατροί δεν ξέρουν πως είναι το πόδι μου, πονάει».  

Κόντρες και… περασμένα ξεχασμένα

Ο Ηλίας Μπόγδανος αρχικά ήταν εναντίον του Αλέξη Παππά (έχει αποχωρήσει από τον Απρίλιο)- με τον οποίο μάλιστα τσακώθηκαν έντονα αρκετές φορές- και υπέρ των Τζειμς και Νίκου, μέχρι να αποχωρήσει ο Αλέξης. Μετά την αποχώρησή του, όλοι οι παίκτες (και ο Ηλίας) εναντιώθηκαν σε Τζειμς και Νίκο, κατηγορώντας τους ότι κάθονται συνέχεια μόνοι τους και δεν ασχολούνται με κανέναν, ούτε καν με την ίδια τους την ομάδα. Παλαιότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας ήταν μόνιμα εναντίον του Τριαντάφυλλου, γιατί συνέχεια – έλεγαν – δημιουργούσε ίντριγκες. Πλέον είναι μαζί και… αγαπημένοι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v