Ψεκασμένοι celebrities που λατρεύουμε να μισούμε

Μαζέψαμε τους ψεκασμένους διάσημους της καρδιάς μας και σ’ τους παρουσιάζουμε πριν εισβάλλουν στο Καπιτώλιο και σου πουν όσα ξέρουν για τα εμβόλια.
Ψεκασμένοι celebrities που λατρεύουμε να μισούμε
Όταν ακούσει κάποιος τη λέξη ψεκασμένος, ασυναίσθητα του έρχεται στο μυαλό η εικόνα ενός 50άρη τύπου που μένει ακόμη με τη μάνα του, παραγγέλνει συνομωσιολογικά βιβλία από την τηλεόραση και φοράει τη μάσκα κατωσάγονα, γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός και τα εμβόλια έχουν aids, ελονοσία και τα απόβλητα των εκτρώσεων. Είναι πολύ πιθανό να πιστεύεις ότι οι παραπάνω συνευρίσκονται διαδικτυακά σε κλειστές ομάδες στα social media διακινώντας fake news που επιβεβαιώνουν τις απόψεις τους, βάζοντας στη θέση της τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που τους επιβουλεύεται. Κι όμως ανάμεσα τους είναι πιθανό να συναντήσεις υπέρ-διάσημους τύπους και τύπισσες που μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν κάποιους ψεκασμένους celebrities που λατρεύουμε να μισούμε.

Κέβιν Σόρμπο

Αν μεγάλωσες στα 90s είναι δεδομένο ότι θα έλιωνες στην τηλεόραση περιμένοντας να βάλει κανένα επεισοδιάκι του Ηρακλή για να καμαρώσεις τα μούσκουλα του Κέβιν Σόρμπο στις μυθικές του περιπέτειες οι οποίες ξεκινούσαν από την Αρχαία Ελλάδα και φτάνανε στο μέλλον χάρη σε κάτι τραγελαφικές τηλεμεταφορές. Ο Κέβιν Σόρμπο λοιπόν όταν εισέβαλλε στο Καπιτώλιο η στρατιά των ακροδεξιών τουίταρε ότι δεν του φαίνονταν πολύ για πατριώτες, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση της Λούσυ Λόουλες που για πάντοτε θα είναι η Ζίνα της καρδιάς μας. «Δεν είναι πατριώτες, είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σου, τρομοκράτες, ηθοποιοί της QAnon, που βγαίνουν έξω και κάνουν άσχημα πράγματα, μετά από κάλεσμα ανθρώπων σαν εσένα που τους αρέσει να τους κουρδίζουν σαν παιχνίδια και τους αφήνουν να κάνουν ό,τι χειρότερο μπορούν».

Χαλκ Χόγκαν

Ο Χαλκ Χόγκαν ήταν ο παλαιστής που πάντοτε έσκιζε τα μπλουζάκια του υπέροχα. Ωστόσο οι απόψεις του συχνά πυκνά τον κάνανε πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους. Από το περιβόητο tweet του που ξέρναγε ρατσιστικό οχετό για το μαύρο σύντροφο της κόρης του, εν μέσω λοιπών ασυναρτησιών μέχρι το τελευταίο του χτύπημα ότι η μόνη απάντηση στον κορωνοϊό είναι ο Ιησούς Χριστός πάντα έριχνε λάδι στο καντήλι των αντιεμβολιαστών αυτής της γης. Ακολουθεί η ψεκασμένη του δημοσίευση: «Σε τρεις μήνες, ο Θεός μας έκανε το ίδιο ακριβώς με την πανούκλα της Αιγύπτου. Ο Θεός μας πήρε μακριά όσα λατρεύουμε. Ο Θεός είπε, θέλεις να λατρεύεις αθλητές; Θα σου κλείσω τα στάδια. Θέλεις να λατρεύεις μουσικούς; Θα σου κλείσω τους συναυλιακούς χώρους; Θέλεις να λατρεύεις ηθοποιούς; Θα κλείσω τα θέατρα. Θέλεις να λατρεύεις το χρήμα; Θα κλείσω και την οικονομία και θα κάνω τα χρηματιστήρια να καταρρεύσουν. Δεν θέλεις να πηγαίνεις στην εκκλησία για να λατρεύεις εμένα; Θα αλλάξω τόσο τη ζωή σου, ώστε να μην μπορείς να πας ούτε στην εκκλησία».

Τζίνα Καράνο

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Mandalorian και σπαζοκόκαλη πρωταθλήτρια του MMA ήταν γνωστή για τις βαθιά συντηρητικές απόψεις της, οι οποίες την είχαν καταστήσει αρκετές φορές υπόλογη. Ωστόσο πριν λίγο διάστημα κατάφερε να θέσει τον εαυτό της εκτός σειράς, μιας και σε story της ανέβασε αντισημιτικό κείμενο σύγκρινε το σημερινό πολιτικό κλίμα της Αμερικής με εκείνο της Ναζιστικής Γερμανίας, με την έννοια ότι οι συντηρητικοί Ρεπουμπλικάνοι καταπιέζονται. Ακολουθώντας την πάγια τακτική διάφορων ψεκασμένων διέγραψε άμεσα την ανάρτηση, αλλά οι Fans της πρόλαβαν να την βγάλουν στη σέντρα.

Τομ Κρουζ

Όπου Τομ Κρουζ, Σαϊεντολογία κι όπου Σαϊεντολογία, Τομ Κρουζ. Είναι γνωστή η ημιπαρανοϊκή σχέση που έχει ο διάσημος ηθοποιός με τη «θρησκεία» του την οποία διαφημίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αναπαράγοντας τσιτάτα και διδαχές που δεν βγάζουν συνήθως πολύ νόημα. Αποκορύφωμα όλων το περιβόητο βιντεάκι του που σε κάθε του προβολή καίει λίγα από τα εγκεφαλικά μας κύτταρα κι η uncut του εκδοχή στο YouTube είναι τουλάχιστο απολαυστική. Γνωστή κι η ιστορία με τον Dave Miscavige, αρχηγό της οργάνωσης που σε συνέντευξη του είχε αναφερθεί σε προσπάθειες αποκαθήλωσης του από μέλη της σαϊεντολογίας λέγοντας ότι «ο Tom είχε πλήρη ενημέρωση για τις απόπειρές τους να τον αποκαθηλώσουν, αλλά και ότι θα τους έσπαγε στο ξύλο αν μάθαινε ότι έκαναν "κακές" σκέψεις.»

Ο Μarty Rathbun από την άλλη στο βιβλίο του «The Scientology Reformation: What Every Scientologist Should Know» έγραψε ότι «μέχρι το 2004 ο Tom ήταν τόσο ψυχωτικός με τον Miscavige, που του ήταν αδύνατο να έχει άλλου είδους κοινωνική συμπεριφορά. Ζήτησε από τον φίλο του τον Dave να τον βοηθήσει να βρει μία όμορφη Σαϊεντολόγο που θα γινόταν σύζυγός του, ώστε να μην καταλήξει με ένα ακόμα υποβαθμισμένο ον, όπως ήταν οι δύο πρώην γυναίκες του».



Kanye West

Δίχως άλλο ο Kanye είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς καλλιτέχνες της γενιάς του που κυκλοφόρησε εμβληματικούς δίσκους αλλάζοντας τον ρου του music business όπως το ξέραμε μέχρι τότε. Από την άλλη κάποια στιγμή το έχασε κάπως και θέλησε να γίνει Τραμπ, στη θέση του Τραμπ. Αποκορύφωμα φυσικά όλων, το γεγονός ότι άρχιζε να μοιράζεται θεωρίες συνομωσίας που έλεγαν ότι η κυβέρνηση δημιούργησε το AIDS προκειμένου να εξαφανίσει από προσώπου γης τους μαύρους αλλά και τους gay. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τον χώρισε κι η Κιμ Καρντάσιαν και τρέμουμε για το επόμενο του βήμα.

B.o.B.



Δεν γίνεται να μην έχεις κουνήσει γλουτούς ακούγοντας το Airplanes του B.o.B. κάποια στιγμή που τα κλαμπάκια ήταν ακόμη ανοιχτά. Ίσως το ξανασκεφτόσουν βέβαια αν ήξερες ότι ο B.o.B. ήταν ένας από τους πιο μάχιμους flat earthers της «επίπεδης γης» προσπαθώντας να πείσει κόσμο και κοσμάκη, ότι τόσα χρόνια μας δουλεύουν ψιλό γαζί γιατί μας έχουν βρει ευκολόπιστους και άμαθους. Μάλιστα είχε τρέξει και σχετική ενημερωτική καμπάνια, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο πήγε πιο άπατη κι από την επιλογή γνωστής εταιρείας κατεψυγμένων να κυκλοφορήσει προμαγειρεμένα ρεβίθια.

Γούπι Γκόλντμπεργκ

Η αγαπημένη κι εξαιρετικά συμπαθής Γούπι συχνά πυκνά έχει μοιραστεί τον προβληματισμό της σχετικά με το αν είναι αληθής η προσελήνωση κι αν όντως ο Νιλ Άμστρονγκ περπάτησε στο φεγγάρι. Μάλιστα όταν κάποιοι στα σχόλια την παίρνουν στο ψιλό δεν αρνείται να τους κάνει αποστομωτικές ερωτήσεις, που θα έκαναν περήφανο τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, όπως: «Τότε, ποιος τράβηξε το βίντεο;» και να τους βάλει όλους στη θέση τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v