Κι όμως, επιστρέφει το Sex and The City

Η θρυλική σειρά των 90s επιστρέφει με νέα επεισόδια στο ΗΒΟ Μax. Αλλά να σου πούμε κάτι; Sex and the City χωρίς Σαμάνθα, δεν είναι Sex and the City.
Κι όμως, επιστρέφει το Sex and The City
Φούντωναν και πλήθαιναν καιρό τώρα οι φήμες, μέχρι που έφτασε πια να είναι σχεδόν επίσημο. Η σειρά-θρύλος των 90s επιστρέφει, με λίγα νέα επεισόδια που σύμφωνα με την βασική πρωταγωνίστριά της δεν θα είναι ακριβώς reboot, αλλά μάλλον μια «επανεπίσκεψη» σε παλιές φιλενάδες. Σαν να περνάς να πεις ένα γεια, να δεις τι κάνουν.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβριο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε στο Entertainment Tonight πως θα την ενδιέφερε να κάνει «κάποια επεισόδια του Sex and the City». «Δεν θα το έλεγα, όμως, επανεκκίνηση –μάλλον "επίσκεψη"» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από τότε που βγήκε η ταινία... Η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time’s Up... Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της», είπε η Πάρκερ.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Page Six το επιτυχημένο franchise θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων που θα προβληθεί στην πλατφόρμα HBO Max.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν όλες οι γνωστές και αγαπημένες πρωταγωνίστριες, εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του Sex and the City.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v