Τα μυστικά των ζωδίων στο σεξ

Τι «ανάβει» τους Κριούς; Πώς μπορείτε να κερδίσετε στο κρεβάτι έναν ή μία Καρκίνο; Είναι όντως παρθένοι οι Παρθένοι; Kinky απαντήσεις για τα μυστικά των ζωδίων.
Τα μυστικά των ζωδίων στο σεξ

Συνήθως οι προτιμήσεις των ζωδίων στο σεξ παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά, μέχρι εν τέλει να πλαγιάσετε μαζί τους και έτσι να καταλάβετε τι θέλει ή όχι το καθένα εξ αυτών στο σεξ.
Μην μπείτε στον κόπο, χάρη στον παρακάτω οδηγό, ευγενική χορηγία της συντακτικής ομάδας του In2life.gr, τα μυστικά τους έγιναν πλέον… γνωστά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε βάση και ύστερα να δώσετε… πόνο.


Κριός
Πραγματικός κυνηγός στο κρεβάτι, ο Κριός είναι εκείνος ο εραστής που αρέσκεται στο να παίρνει πρωτοβουλίες – με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σεξ με Κριό συνεπάγεται ποικιλία, φαντασία και ενδεχομένως ερωτικά βοηθήματα τα οποία αποτελούν και μεγάλη αδυναμία του.

Ταύρος
Όνομα και πράγμα. Ναι, καλά το καταλάβατε: Ταύρος στο ζώδιο, ταύρος και στο κρεββάτι, αρκεί φυσικά να λάβει την απαραίτητη ενθάρρυνση από τον/την σύντροφο. Ενίοτε, είναι και τρυφερός, αλλά ποτέ δεν ξεχνά την αρρενωπότητά του.


Δίδυμος
Μίλα μου βρώμικα. Αυτή η φράση αρκεί για να περιγράψει τι θέλει – και τι δεν θέλει – ο Δίδυμος. Τίποτε δεν τον ανάβει περισσότερο από τα βρώμικα λόγια κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως και επίσης τα «βρώμικα» προκαταρκτικά, ιδιαίτερα όταν αυτά συμπεριλαμβάνουν μηνύματα ή/και φωτογραφίες.


Καρκίνος
Τα «κακό παιδί» του ζωδιακού κύκλου – τουλάχιστον όσον αφορά το κρεβάτι. Ο Καρκίνος είναι, μεν, ευαίσθητος όμως τρελαίνεται για προστυχιές και είναι ανοικτός σε νέες εμπειρίες. Αρκεί να βρείτε τα κουμπιά που θα τον μετατρέψει σε εργαλείο του σεξ.

Λέων
Σαν ζώδιο που αρέσκεται στο να τραβά την προσοχή των άλλων, ο Λέων τρελαίνεται να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές του στιγμές και να τις βλέπει μαζί με τον/την παρτενέρ του. Αν του το ζητήσετε λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα έχετε κερδίσει εξ’ αρχής το ενδιαφέρον του.

Παρθένος
Μόνο παρθένος δεν είναι. Ανοικτός σε νέες προτάσεις, χωρίς ταμπού και με διάθεση για τελοιοποίηση των ικανοτήτων του στο κρεβάτι, ο Παρθένος διαχωρίζει το σεξ από την αγάπη και θεωρεί την συνουσία πράξη «υψηλής τεχνικής».

Ζυγός
Είναι τρυφερός, είναι ρομαντικός και είναι γεγονός ότι δεν του φαίνεται. Οι Ζυγοί είναι κατά κύριο λόγο μονογαμικά όντα, γνωρίζουν αρκετά καλά τι «ανάβει» το άλλο φύλο και τρελαίνονται για ερωτικό μασάζ. Ενίοτε, δε θα πουν όχι σε διάφορα ερωτικά αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Σκορπιός
Ορισμός του παθιασμένου εραστή, ο Σκορπιός βλέπει στο πρόσωπο και το σώμα του/της παρτενέρ του ένα μυστήριο που πρέπει επειγόντως να… λυθεί. Μοναδικό του μείον; Το γεγονός ότι βαριέται γρήγορα αν δεν υπάρχουν εναλλαγές ή αν χάσει το ενδιαφέρον του.

Τοξότης
Τρελαίνεται για τα οπίσθια με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ανεξαρτήτως φύλου, θα θεωρήσει τεράστιο προσόν στον ερωτικό του σύντροφο την συγκεκριμένη περιοχή – εφ’ όσον είναι «προσεγμένη».

Αιγόκερως
Θέλει να είναι κυρίαρχος, είναι φλογερός και ορμητικός και δε θα διστάσει να πάρει πρωτοβουλίες για να παρασύρει τον/την παρτενέρ του σε μονοπάτια που δεν έχει ξαναπάει. Κάνει… θόρυβο στο σεξ και προτιμά τους μόνιμους συντρόφους.


Υδροχόος
Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ουρανό, ο πειραματισμός είναι αναμφίβολα το στοιχείο του Υδροχόου στο σεξ. Αψηφίστε λοιπόν την βαρύτητα με νέες στάσεις μαζί του/της και το σίγουρο είναι ότι θα σας θέλει ξανά και ξανά.


Ιχθύς
Αθεράπευτα ρομαντικός και τρυφερός σαν χαρακτήρας ο Ιχθύς δεν θα πει ποτέ όχι σε νέες εμπειρίες, χωρίς να ξεχνά τις ρίζες της παράδοσης. Ο/η παρτενέρ του δε θα βαρεθεί εύκολα, αρκεί να ενδώσει στην kinky πλευρά του.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v