8 μυστικά για καλύτερο σεξ

Οκτώ απλές συμβουλές και μικρά μυστικά για να απολαμβάνετε περισσότερο και ποιοτικότερο σεξ.
8 μυστικά για καλύτερο σεξ
Μην συμβιβάζεστε με μέτριο, πρόχειρο σεξ. Είναι μια απόλαυση που χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώνουμε για χάρη σας συμβουλές, tips και μικρά μυστικά για ατελείωτα ερωτικά sessions στο κρεβάτι σας (και όχι μόνο).

Μάθετε τα επίκεντρα της ερωτογενούς ζώνης
Για τις γυναίκες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας ανδρικού περιοδικού, τα σημεία-κλειδιά είναι η κλειτορίδα, τα χείλη, οι θηλές, ο λαιμός και το εσωτερικό των μηρών, ενώ για τους άνδρες είναι το πέος, τα χείλη, το όσχεο και το εσωτερικό των μηρών.

Τα φιλιά δεν είναι μόνο για το στόμα
Φιλήστε (και δείξτε τον δρόμο στον/την παρτενέρ να σας φιλήσει) στον λαιμό, στα χέρια, στο αυτί, στον ώμο, στην κοιλιά, όπου αισθάνεστε ότι τα χείλη προκαλούν ερεθιστική αίσθηση.

Μάθετε καλύτερα το δικό σας σώμα
Προτού γίνετε καλύτεροι στο σεξ με τον/την παρτενέρ σας, οφείλετε να έχετε εξερευνήσει το δικό σας σώμα, να το αγγίξετε, να πειραματιστείτε, να το αγαπήσετε.

Φτιάξτε την... sex playlist σας
Η γνωστή μουσική υπηρεσία Spotify δημοσίευση την δική της λίστα με τα αγαπημένα «sex songs» των χρηστών της – δείτε την εδώ - αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να φτιάξετε την δική σας λίστα, ή μια playlist από κοινού με τον/την σύντροφό σας, η οποία θα παίζει και θα σας εμπνέει στο κρεβάτι.

Δοκιμάστε τις γεύσεις της Αφροδίτης
Οι αφροδισιακές τροφές, ακόμη κι αν η επιστήμη δεν το παραδέχεται με έγκυρες μετρήσεις, ψυχολογικά μας «φτιάχνουν τη διάθεση» και προαναγγέλλουν πιο καυτές νύχτες. Δείτε τις 10 κορυφαίες γεύσεις εδώ.  

Στήστε το σκηνικό
Κάντε το υπνοδωμάτιό σας πιο «φιλόξενο» και θελκτικό για τον νυχτερινό σας επισκέπτη: Σύμφωνα με δημοσκόπηση, τείνουμε να απολαμβάνουμε περισσότερο το σεξ όταν γίνεται σε άνετο στρώμα, σε σεντόνια με ωραία αίσθηση, σε δωμάτιο που τηρεί τις βασικές αρχές της καθαριότητας, με την κατάλληλη θερμοκρασία, με ωραία αρωματισμένη ατμόσφαιρα και με χαμηλό φωτισμό.

Εξερευνήστε την kinky πλευρά σας
Μην φοβάστε τα sex toys ή τα BDSM παιχνίδια – πάντα εφόσον συναινούν και οι δύο (ή και περισσότεροι). Η επιστήμη λέει μάλιστα πως το «βρόμικο» σεξ μας κάνει πιο υγιείς. Όσα θέλατε να μάθετε για το BDSM θα τα βρείτε εδώ.  

Γίνετε ευλύγιστοι
Κάντε τις ασκήσεις που έχουμε συγκεντρώσει εδώ και όχι μόνο το σώμα σας, αλλά και το ταίρι σας θα σας ευγνωμονεί.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v