«Έχεις πάει με πολλούς;»

Ταλανίζει συνειδήσεις και ζευγάρια, απειλεί σχέσεις, φέρνει άβολες καταστάσεις. Πέντε τρόποι για να δείτε πού σας κατατάσσει ο… μαγικός σας αριθμός.
«Έχεις πάει με πολλούς;»
«Με πόσες έχεις πάει;» That awkward moment. «Γιατί, εσύ δηλαδή με πόσους έχεις πάει;». That awkward moment νούμερο δύο. Γενικά άβολα ερωτήματα τα συγκεκριμένα, γεννούν ακόμα πιο άβολες απαντήσεις – και έριδες μόλις «σκάσει» το… μαγικό νουμεράκι.

Κριτές δεν είμαστε, με όσους/ες και να πήγατε σίγουρα έτσι το νοιώσατε, όμως αν σας ταλανίζουν ερωτήματα τύπου «Μήπως πήγα με πολλούς/ες;», τότε μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Συγκεκριμένα 5:

* Χρησιμοποιήστε αυτόν εδώ τον calculator. Βάζετε ηλικία, φύλο και τον αριθμό των ερωτικών σας παρτενέρ από την ηλικία των 18 και μετά και σας δείχνει πού κατατάσσεστε σε σχέση με τους συνομήλικούς σας.

* Συγκρίνετε τον εαυτό σας με έναν φοιτητή του Χάρβαρντ. Κάθε χρόνο η εφημερίδα του Χάρβαρντ ζητά από τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου να δηλώσουν με πόσους και πόσες πήγαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους. Τα φετινά νούμερα, λένε ότι το 58% ξεκίνησε τη χρονιά ως παρθένοι, το 21% έκαναν σεξ στο πρώτο έτος και το 24% δεν έκαναν σεξ καθόλου στη φοίτησή τους εκεί. Όσον αφορά τον αριθμό των παρτενέρ, το 19% των ανδρών και το 7% των γυναικών έκαναν σεξ με δέκα ή παραπάνω άτομα κατά τη φοίτησή τους.

* Δείτε ποιος είναι ο μέσος όρος της γενιάς σας. Πρόσφατη έρευνα  εξέτασε καταγραφές από 40 χρόνια σεξουαλικών δεδομένων, από περισσότερα από 33.000 άτομα (αμερικάνους ως επί το πλείστον). Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι γεννήθηκαν στο διάστημα 1982 με 1999 θα κάνουν σεξ με περίπου οκτώ διαφορετικούς παρτενέρ στη ζωή τους, όσοι γεννήθηκαν το διάστημα 1966-1976 με 10 και όσοι το 1946 με 1964 με 12.

* Συμβουλευτείτε το Αμερικάνικο Κέντρο Πρόληψης Ασθενειών.  Στην ιστοσελίδα του, θα βρείτε δεδομένα για έρευνα που έγινε από το 2006 μέχρι το 2010, σύμφωνα με την οποία οι άνδρες έχουν έναν μέσο όρο της τάξης του 3,9 παρτενέρ για διάστημα 12 μηνών, και οι γυναίκες 1,8.

* Συμβουλευτείτε αυτό εδώ το διάγραμμα, το οποίο αφορά έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα και θεωρείται μία από τις πλέον αντιπροσωπευτικές. Εξέτασε τις σεξουαλικές συνήθειες περίπου 6 χιλιάδων ατόμων ηλικίας 14 με 94 και μπορεί να μην εστιάζει στον αριθμό παρτενέρ αυτόν καθ’ εαυτόν όμως δείχνει το ποσοστό ανδρών και γυναικών οι οποίοι ανέφεραν συμμετοχή σε μία τουλάχιστον σεξουαλική συνέυρεση για το περασμένο έτος (2009).

Πηγή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v