10 φωτογραφίες από το Instagram που κόβουν την ανάσα

Η νέα τάση στο Instagram είναι η φωτογράφιση από τα πιο επικίνδυνα σημεία, με θεαματικά αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε σε μια PhotoGallery γεμάτη αδρεναλίνη.
10 φωτογραφίες από το Instagram που κόβουν την ανάσα
Κάποιοι ισορροπούν στην άκρη της γέφυρας ή σκαρφαλώνουν σε ουρανοξύστες για να απαθανατίσουν πανοραμικά τοπία. Άλλοι προτιμούν τις selfies, την ώρα που τα πόδια τους αιωρούνται δεκάδες μέτρα πάνω από το έδαφος. Κάποιοι άλλοι ψηφίζουν… video από ψηλά.

Πρόκειται για τη νέα τάση φωτογράφισης στο Instagram, με πρωταγωνιστές τους “Skywalkers”, την καινούρια γενιά φωτογράφων που συνδυάζει τον φακό με την εκτοξευμένη αδρεναλίνη, υπό την επήρεια της οποίας επιδιώκουν να μοιραστούν στα social media την πιο θεαματική πλευρά της πόλης τους.

Κάποιοι αποκαλούν αυτή τη νέα δραστηριότητα «rooftopping». Το New York Magazine χαρακτήρισε αυτού του είδους τους φωτογράφους «outlaw Instagrammers». Όπως και αν τους αποκαλέσετε πάντως, οι φωτογραφίες τους είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση και πιθανότατα την ανάσα σας. Δείτε μερικά εντυπωσιακά δείγματα στην PhotoGallery κάτω από τον τίτλο του δημοσιεύματος.

Πηγή: Independent 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v