The Love Box: Ένα υπέροχο βίντεο για την αιώνια αγάπη

Μια υπέροχη μικρού μήκους ταινία, γυρισμένη σαν ντοκιμαντέρ, γιορτάζει τα 68 χρόνια αγάπης δύο ανθρώπων μέσα σε ένα ξύλινο κουτάκι γεμάτο αναμνήσεις.
The Love Box: Ένα υπέροχο βίντεο για την αιώνια αγάπη
Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από πολλά-πολλά χρόνια, όταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ακόμα κάτι που έγραφαν οι εφημερίδες και όχι τα βιβλία Ιστορίας, ο John –που πολεμούσε με τις συμμαχικές δυνάμεις στην Ιαπωνία– έστειλε ένα γράμμα μέσα σε ένα ξύλινο κουτάκι στην πρώτη του αγάπη, την Helen. Ήταν ένα απλό ξύλινο κουτάκι, που το είχε φτιάξει μόνος του, κι η Helen το κράτησε, μην ξέροντας αν ο John θα γυρίσει ποτέ πίσω.

Όταν τελικά γύρισε, το έδωσε στον γιο τους, ο οποίος το κράτησε με την σειρά του, για να τους το επιστρέψει ως δώρο στην 68η επέτειο του γάμου τους, γεμισμένο με κάθε λογής αγαπησιάρικα αντικείμενα εμπνευσμένα από τον αιώνιο έρωτά τους, την οικογένειά τους και την κοινή τους ζωή. Η νεαρή ταλαντούχα σκηνοθέτης Riley Hooper έκανε την ιστορία του ξύλινου κουτιού ταινία μικρού μήκους, γυρισμένη σαν ντοκιμαντέρ και γεμάτη με νοσταλγικά πλάνα από super-8 κάμερες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Απολαύστε την:

 
Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v