Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για τους άπορους

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για τους άπορους.
Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για τους άπορους
 Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας, Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά και Κορινθίων δημιούργησε μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας με σκοπό την βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο στόχος του προγράμματος είναι όχι μόνο την κάλυψη των υλικών αναγκών αλλά και η διασφάλιση της δωρεάν εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Έτσι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον διεθνή Μη Κυβερνητικό Φοιτητικό Οργανισμό AIESEC δημιουργεί τμήμα δωρεάν εκμάθησης Αγγλικής, Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας.

Το τμήμα δωρεάν εκμάθησης των γλωσσών θα έχει διάρκεια ενός μήνα και αφορά επίπεδο Αρχαρίων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα σπίτια απόρων στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές «Κύκλος Ανθρωπιάς - Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη» επί της οδού Κοτυώρων 35, «Κύκλος Δράσης Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος» επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 123 καθώς και «Λιμάνι Αλληλεγγύης» στον Πύργο του Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 3.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ και χαμηλοσυνταξιούχους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v