«Φωτιές» άναψε η αύξηση της τιμής των διοδίων

Φωτιά έβαλαν κάτοικοι της περιοχής στα διόδια της Μαλακάσας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τσουχτερές αυξήσεις. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Δήμαρχος Ωρωπού.
«Φωτιές» άναψε η αύξηση της τιμής των διοδίων
Πεντακόσιοι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» άναψαν κυριολεκτικά… φωτιές στα διόδια της Μαλακάσας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση των τιμών, αλλά και για τη δημιουργία νέων διοδίων στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού. Οι συγκεντρωθέντες έβαλαν φωτιά σε λάστιχο αυτοκινήτου, προξένησαν φθορές σε κουβούκλιο, ενώ σήκωσαν και τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οδηγών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής.

«Καταδικάζω τα επεισόδια, αλλά ο κόσμος έχει δίκιο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιάννης Οικονομάκος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, μαζί με οκτώ ακόμη άτομα, για τα επεισόδια. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Euro2day.gr, οι περισσότεροι εκ των προσαχθέντων είναι μέλη της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού (αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.) και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Β.Α. Αττικής στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα επεισόδια ενώ το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια, κάνοντας κλικ εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v