Οι 7 πιο δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις

Δημόσιο σεξ, μεταμφιέσεις, παιχνίδια ρόλων, υποταγή. Για φαντάσου… Συγκεντρώνουμε επτά από τις πιο δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών.
Οι 7 πιο δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις
του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Οι φαντασιώσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ανανέωση της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού. Αλλά και πέρα από αυτό, αποτελούν έναν μόνιμο κάτοικο στο μυαλό κάθε άνδρα και γυναίκας με ενεργή σεξουαλική ζωή. Ορισμένες από αυτές παραείναι extreme για να περιγραφούν, άλλες περισσότερο mainstream και αποδεκτές από το ευρύ κοινό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς. Εσείς ποια προτιμάτε;

Πατρινό καρναβάλι για πάντα

Εκείνος: Κρατούμενος. Εκείνη: Μπατσίνα. Εκείνος: Μπάτμαν. Εκείνη: Catwoman. Οι μεταμφιέσεις - παιχνίδια ρόλων βασίζονται στο αρκετά ιντριγκαδόρικο αντικείμενο του να υποδύεσαι κάποιον άλλον και να μπαίνεις στο πετσί του ρόλου όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι. Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν (με ή χωρίς στολές) σε ένα ζευγάρι είναι δεκάδες: μαθήτρια – καθηγητής, προπονητής – ασκούμενος, stripper – πελάτης. Φαντασία να υπάρχει. 

Δημόσιο forevah

Οποιουδήποτε είδους σεξουαλική συνεύρεση σε δημόσιο (ή… σχεδόν δημόσιο) χώρο αυξάνει κατακόρυφα τη λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες. Λίγο ο φόβος μην σας πιάσουν στα πράσα, λίγο το άγχος του «τι κάνουμε εδώ», αρκούν για να κατατάξουν τη συγκεκριμένη φαντασίωση στις κορυφαίες και πιο αποτελεσματικές.

Με βίασε, κύριε Πρόεδρε

Ναι, ο βιασμός είναι θέμα ταμπού για τις γυναίκες, όμως παράλληλα (τι ειρωνεία) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις. Τα σενάρια βιασμού που πιθανώς να έχει μια γυναίκα στο μυαλό της βασίζονται, σύμφωνα με τους ειδικούς, στο ότι με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να γευτεί το «βρώμικο» και σκληρό σεξ χωρίς τύψεις. Φυσικά δεν είναι ανάγκη μια γυναίκα να πάει με τον πρώτο τυχόντα για να την βιάσει (αν και γίνεται και αυτό). Μπορεί κάλλιστα να πει στον σύντροφό της να παίξει τον ρόλο του κουκουλοφόρου βιαστή. 

Υποταγή πάει να πει θα γίνεις χώμα 

Καλά τα έλεγε στα 90’s ο Σάκης. Τα παιχνίδια υποταγής εξιτάρουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες και καλύπτουν μια ευρεία… γκάμα δραστηριοτήτων. Από την συναισθηματική ή/και σωματική υποταγή μιας καθωσπρέπει γυναίκας στις kinky ορέξεις του συντρόφου της, μέχρι το αντίστροφο. Δηλαδή, η γυναίκα να κάνει κουμάντο στο κρεβάτι χρησιμοποιώντας κάθε λογής όργανα… επιβολής (χειροπέδες, μαστίγια κτλ.).

Στους δύο τρίτος ναι, χωρεί

Διακαής πόθος του κάθε άνδρα (πιθανότατα η νούμερο ένα φαντασίωσή του), αλλά και αρκετών γυναικών, το «τρίο» παραμένει σταθερή αξία σε κάθε λίστα σεξουαλικών φαντασιώσεων. Από την πλευρά του αρσενικού, τίποτα δεν θα τον έκανε να νοιώσει περισσότερο άνδρας από το να βρίσκεται στο κρεβάτι με δύο γυναίκες, ενώ από την πλευρά της γυναίκας το γεγονός ότι δύο άντρες… σφάζονται στα πόδια της την κολακεύει ιδιαίτερα.

Χορεύοντας για τους Νίκους

Η ιδέα του ερωτικού χορού a la 9 ½ Εβδομάδες αποτελεί ένα αρκετά ιντριγκαδόρικο σεξουαλικό ερέθισμα τόσο για τον άνδρα που έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη σύντροφό του με αισθησιακά εσώρουχα και ακόμα πιο αισθησιακές κινήσεις, όσο και για την γυναίκα που προφανώς εξιτάρεται στην ιδέα ότι παρακολουθείται (και «αξιολογείται»).

Στον αστερισμό της Παρθένου

Αν και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει κανείς να βρει έναν εντελώς… άβγαλτο στο σεξ σύντροφο, παρ’ όλα αυτά η φαντασίωση του σεξ με έναν «παρθένο» είναι αρκετά διαδεδομένη και στα δύο φύλα. Οι μεν γυναίκες φαντασιώνονται το σεξ με έναν άπειρο άντρα, έτσι ώστε να έχουν την ικανοποίηση ότι του «έμαθαν τα κόλπα», οι δε άνδρες θεωρούν ότι σε μια γυναίκα με ελάχιστη εμπειρία είναι εύκολο να τη «διαμορφώσουν» και να τις μείνουν αξέχαστοι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v