Πώς να γίνετε καλύτερη στο κρεβάτι

Θέλετε να κάνετε καλύτερο σεξ με τον σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Ιδού 9 συμβουλές για να τα καταφέρετε.
Πώς να γίνετε καλύτερη στο κρεβάτι
Μπορεί να είστε ικανοποιημένες από τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι, όμως καμία γυναίκα δεν είπε ποτέ «όχι» στο ενδεχόμενο βελτίωσης. Πόσο μάλλον σε έναν τομέα τόσο πολύπλευρο και πολύπλοκο όπως το σεξ.

Συζητήσεις επί συζητήσεων σε γυναικεία περιοδικά και ιστοσελίδες για το τι, πως και πόσο τον ικανοποιεί, όταν οι απαντήσεις στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι αρκετά απλές. Οι άνδρες δεν είναι εξωγήινα όντα. Και αντίστοιχα, οι συμβουλές για να τους ικανοποιήσετε στο κρεβάτι και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή κάθε άλλο παρά εξωγήινες είναι.

Μιλήστε του
Τα λόγια, κατά κύριο λόγο τα «βρώμικα», κατά τη διάρκεια του σεξ είναι το κλειδί για την επιτυχία του και αναπόσπαστο κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού με τον σύντροφό σας. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι επειδή το μυαλό είναι (και) σεξουαλικό όργανο, στο άκουσμα ορισμένων λέξεων ή φράσεων επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ερωτική διέγερση. Μιλήστε λοιπόν στον σύντροφό σας πρόστυχα, όμως προσέξτε πώς θα το κάνετε έτσι ώστε να μην του φανεί αστείο.

Δοκιμάστε άλλα μέρη
Ο τίτλος του άρθρου είναι πως θα γίνετε καλύτερη στο κρεβάτι, όπως η λέξη κρεβάτι δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει από το να επεκτείνετε τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις εκτός σπιτιού. Για την ακρίβεια, η αλλαγή τοποθεσίας των ερωτικών σας συνευρέσεων προσθέτει έξτρα πόντους στην σεξουαλική διέγερση, τόσο για εσάς, όσο και για εκείνον. Αν νοιώθετε άβολα να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, τότε μπορείτε απλά να δοκιμάστε σε κάποιο διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού.

Τα must προκαταρκτικά
Για χρόνια ολόκληρα οι σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι τα προκαταρκτικά είναι αναγκαία για την διέγερση του αντίθετου φύλου. Οι ειδικοί μάλιστα, συμβουλεύουν ότι 5 έως 10 λεπτά προκαταρκτικά είναι ο ιδανικός χρόνος για να πετύχετε την μέγιστη ευχαρίστηση του συντρόφου σας και να εξασφαλίσετε ένα καλό σεξ μαζί του. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο θα απελευθερώσει την όποια ένταση έχει, χωρίς όμως να τον κάνετε να αποκοιμηθεί. Έχει σημασία να διατηρήσετε τις αισθήσεις του σε διέγερση αλλά το σώμα του χαλαρό.

Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις
Η ρουτίνα στο σεξ πηγάζει και από την μονοτονία η οποία συνοδεύει την μία και μοναδική στάση που κάνετε με τον σύντροφό σας εδώ και χρόνια. Ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε την σχέση σας στο κρεβάτι είναι να δοκιμάσετε και εναλλακτικές στάσεις αναλαμβάνοντας εσείς την πρωτοβουλία και να τον αιφνιδιάσετε ευχάριστα.

Αγαπήστε το σώμα σας
Το να νοιώσετε άνετα με το σώμα σας είναι το άλφα και το ωμέγα στο να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο κρεβάτι. Όσο πιο ανασφαλείς νοιώθετε, τόσο χειρότερο θα είναι και το σεξ. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες που έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή νοιώθουν όμορφα με το σώμα τους. Για να τονώσετε την αυτοεκτίμησή σας σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και εστιάστε στα σημεία στα οποία υστερείτε, προσπαθώντας να τα βελτιώσετε.

Ανεβάστε την αδρεναλίνη
Σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ πιθανό να έρθει η στιγμή που και οι δύο θα ρουτινιάσετε στο κρεβάτι. Έρευνες όμως έχουν δείξει ότι αν κάνετε μαζί κάτι ριψοκίνδυνο, όπως για παράδειγμα ένα extreme sport, τα επίπεδα ντοπαμίνης αυξάνονται κατακόρυφα, το ίδιο και η λίμπιντο. Η εμπειρία από κάτι καινούργιο και συναρπαστικό μαζί με τον σύντροφό σας κατά κάποιον τρόπο αναπαριστά τα αισθήματα που είχατε στις αρχές ο ένας για τον άλλον, κάτι που οδηγεί σε καλύτερο σεξ.

Πείτε του τι σας αρέσει
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων γυναικών είναι ότι ντρέπονται να μιλήσουν ανοικτά με τους συντρόφους τους κατά την διάρκεια του σεξ για το τι τις ερεθιίζει περισσότερο. Οι ειδικοί συνιστούν για να βοηθήσετε εκείνον, αλλά και εσάς στο να πετύχετε το τέλειο σεξ, να τον καθοδηγήσετε όσον αφορά το τι θα θέλατε.

Παίξτε μαζί του
Τα παιχνίδια… ρόλων (όχι τα RPG), θεωρούνται κορυφαία διεγερτικά της σεξουαλικής μας ζωής. Οι λόγοι είναι απλοί: αφ’ ενός έχετε το ελεύθερο να επιδοθείτε σε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσατε, αφ’ ετέρου αποτελούν έναν ευχάριστο και πρωτότυπος τρόπος να αλλάξετε τις σεξουαλικές σας συνήθειες, να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ανακαλύψετε άλλες πτυχές του σεξουαλικού σας εαυτού.

Μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας
Στην βάση μιας υγιούς σεξουαλικής σχέσης βρίσκεται η συνεννόηση του ζευγαριού. Μιλώντας για τις φαντασιώσεις σας με τον σύντροφό σας, δημιουργείτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα απολαυστικό σεξ.

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v