ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Οι Έλληνες του YouTube διδάσκουν αλληλεγγύη

Με σύνθημα «μπορείς, μπορούμε», οι έλληνες YouTubers απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πέντε ελληνικές πόλεις.

Οι Έλληνες του YouTube διδάσκουν αλληλεγγύη

Ο Mikeius, ο Taki Tsan, ο Ευτύχης Μπλέτσας, ο Lynx, οι Paliouras Brothers και πολλοί άλλοι έλληνες YouTubers και μη, έφτιαξαν ένα συγκινητικό βίντεο και ξεκίνησαν την πρωτοβουλία You Can We Can Greece, για να μαζέψουν τρόφιμα, σχολικά είδη, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα.

 
Η συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών ειδών ανάγκης ξεκινά συμβολικά στις 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Στην Καλλιθέα, στη Θεσσαλονίκη, στον Πειραιά, στην Καλαμάτα και στη Λάρισα, την Τετάρτη και την Πέμπτη (11 και 12 Δεκεμβρίου) το σύνθημα «μπορείς, μπορούμε» θα ακουστεί δυνατά.

Δείτε τις ημερομηνίες και τις ώρες στο παρακάτω βίντεο, ή στην σελίδα της πρωτοβουλίας στο Facebook.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v