Οι Atenistas συγκεντρώνουν τρόφιμα για προσφυγόπουλα

Τρόφιμα για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες συγκεντρώνουν οι Atenistas αυτό το Σάββατο. Μάθετε το μέρος της σαββατιάτικης συνάντησης αλληλεγγύης.
Οι Atenistas συγκεντρώνουν τρόφιμα για προσφυγόπουλα
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η ομάδα «plus» των Atenistas μας περιμένει στην πλατεία του σταθμού του μετρό Πανόρμου από τις 11.00 έως τις 14.00 για να συλλέξει τρόφιμα για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στον ξενώνα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «Μέλλον». Στον συγκεκριμένο ξενώνα φιλοξενούνται περίπου εκατό πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, τη Συρία και άλλες εμπόλεμες ζώνες, εκ των οποίων περίπου εξήντα είναι οι ανήλικοι ασυνόδευτοι και οι σαράντα είναι μητέρες με μωρά.

Μπορείτε κι εσείς το μεσημέρι του Σαββάτου να συνεισφέρετε στην προσπάθεια, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα σε κουτιά, αλεύρι, ζάχαρη. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε είδη προσωπικής υγιεινής. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των Atenistas, οι ανάγκες είναι μεγάλες και κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v