Athens Erotic Dream: Όσα είδαμε και ζήσαμε (video)

Σε ένα προκλητικό τριήμερο που τα είχε όλα, η κάμερα του In2life ήταν εκεί. Ένα ποτ πουρί από όσα είδαμε στην έκθεση Athens Erotic Dream.
του Νικόλα Γεωργιακώδη  

 

Προκλητικές εμφανίσεις διάσημων πορνοστάρ, περίπτερα εταιρειών της ερωτικής βιομηχανίας, πλήθος κόσμου, άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Η έκθεση Athens Erotic Dream άφησε το σεξουαλικά απελευθερωμένο κοινό πλήρως ικανοποιημένο, παρά το γεγονός ότι φέτος η κρίση επηρέασε σημαντικά των αριθμό των περιπτέρων.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην μείνει ικανοποιημένο το κοινό της έκθεσης - φεστιβάλ, όταν μέσα σε τρεις ημέρες είδε εντυπωσιακές και προκλητικές χορογραφίες από τις γκουρού του χώρου (και του χορού) και είχε την ευκαιρία να έρθει τετ α τετ με τους αγαπημένους του Έλληνες πορνοστάρ, όπως ο Ζαφείρης Ντούρος και ο διάσημος «Γιατρός» της Sirina;

Το In2life βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Μεταμόρφωσης τις ημέρες του φεστιβάλ και μίλησε με διοργανωτές, χορεύτριες, ιδιοκτήτες sex shop και πορνοστάρ. 

Οι σεξοβόμβες Naomi Cole και η Yvette Shine μίλησαν για την καριέρα τους, ο διοργανωτής κ. Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους για το παρόν και το μέλλον της έκθεσης, ενώ το πρωταγωνιστικό τρίο της Sirina (Ζαφείρης- Γιατρός – Απολλώνιος) ήταν απλά απολαυστικοί στην παρουσίαση της νέας τους ταινίας «Μουσκεμένα Θρανία».

Δείτε το βίντεο:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v