Επιδοτήσεις: 14 καινούρια προγράμματα για απασχόληση

Τα μυστικά των προγραμμάτων που τρέχουν αυτή τη στιγμή και υπόσχονται... ανάσες στην αγορά εργασίας, μέσω χρηματοδότησης και ευκαιριών απασχόλησης για ανέργους. Δείτε ποιοι και πώς μπορούν να επωφεληθούν.
Επιδοτήσεις: 14 καινούρια προγράμματα για απασχόληση
Ευκαιρία σε επιχειρήσεις να βρουν ζεστό χρήμα και σε ανέργους να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας δίνουν προγράμματα του ΕΣΠΑ, που παρουσιάζει σήμερα το Εuro2day. Έξι μεγάλα κοινοτικά προγράμματα που τρέχουν ήδη ή θα ανοίξουν το αμέσως επόμενο διάστημα, και οκτώ προγράμματα κατάρτισης υπόσχονται ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησεις επιχειρήσεων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ορισμένες βασικές αρχές, οι οποίες εν πολλοίς ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις όπου κάποιος επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες επιδοτήσεων.

Πόσες προτάσεις μπορεί να υποβάλει ένας υποψήφιος;

Κάθε υποψήφιος επενδυτής έχει δικαίωμα να υποβάλει μία και μόνο επενδυτική πρόταση, η οποία θα αφορά μόνο έναν τόπο υλοποίησης της επένδυσης για την παραγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης. ∆εν είναι δυνατή η υποβολή επενδυτικής πρότασης από μια επιχείρηση που να αφορά παραπάνω από έναν τόπο υλοποίησης ή η υποβολή δεύτερης πρότασης από την ίδια επιχείρηση για διαφορετικό τόπο υλοποίησης για την παραγωγική δραστηριότητά της.

Επίσης, θα πρέπει οι δαπάνες του προτεινόμενου έργου να μην έχουν χρηματοδοτηθεί και να μην έχουν ενταχθεί σε άλλο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους και να μην έχουν υποβληθεί για ένταξη και να μην υποβληθούν σε άλλο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, τόσο για το σύνολό τους όσο και για τις επιμέρους ενέργειες.

Κάντε κλικ εδώ, για να διαβάσετε τη συνέχεια στο Euro2day.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v