Αιμόφυρτος ανήλικος από γκλομπ αστυνομικού στην Ισπανία

Το γύρο του κόσμου κάνει σοκαριστικό βίντεο με αιμόφυρτο ανήλικο, που τραυματίστηκε από γκλομπ αστυνομικού στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στη λιτότητα στην Ισπανία. Το ανήλικο παιδί ήταν μόνο ένας από τους 74 διαδηλωτές που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια.
Αιμόφυρτος ανήλικος από γκλομπ αστυνομικού στην Ισπανία
Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με τον αιμόφυρτο ανήλικο, ο οποίος χτυπήθηκε από γκλομπ αστυνομικού στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της λιτότητας στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, ενώ οι εικόνες του προκαλούν την κοινή γνώμη. Όπως φαίνεται οι αστυνομικοί χτυπούν και μία κοπέλα, η οποία παρακολουθούσε το περιστατικό. Συνολικά στην Ισπανία τραυματίστηκαν 74 διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στις χθεσινές κινητοποιήσεις, κατά των μέτρων της λιτότητας.



Σύμφωνα με το ισπανικό Υπουργείο Εσωτερικών, στη χώρα ήταν προγραμματισμένες 120 διαδηλώσεις, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν 118 άτομα.

Εκτός από την Ισπανία, επεισόδια σημειώθηκαν και στην Λισαβόνα, όπου διαδηλωτές ανέτρεψαν τα οδοφράγματα της αστυνομίας έξω από το κοινοβούλιο, η οποία απάντησε με κτυπήματα από γκλομπ. Επίσης στην Ιταλία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός και πέντε ακόμη άτομα στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων στο Μιλάνο. Η τελευταία περίοδος δεν ήταν όπως φαίνεται επώδυνη μόνο για την Ελλάδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v