ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Έρευνα: Το καλύτερο δώρο είναι η αγάπη!

Ξεχάστε ακριβά αυτοκίνητα, φανταχτερά κοσμήματα και πολυτελείς βραδιές σε σουίτες. Νέα αποτελέσματα από την παγκόσμια έρευνα της Durex, αναδεικνύουν ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας στη σύντροφό του είναι η αγάπη.

Έρευνα: Το καλύτερο δώρο είναι η αγάπη!

Τελικά η Καιτούλα είχε δίκιο. Τα ακριβά δώρα, εν τέλει, δεν είναι αυτό που ζητούν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους. Νέα αποτελέσματα από παγκόσμια έρευνα της Durex δείχνουν, πως ο καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας στη σύντροφό του δεν είναι άλλο από την αγάπη.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 78 τοις εκατό των Ελληνίδων, θεωρούν ότι η συναισθηματική πλευρά της σεξουαλικής δραστηριότητας (το αίσθημα αγάπης, σεβασμού και εγγύτητας), είναι πολύ σημαντική, ενώ το ίδιο υποστηρίζει και το 56 τοις εκατό των Ελλήνων.

Το 94 τοις εκατό των Ελληνίδων συμφωνούν ότι το σεξ τις φέρνει συναισθηματικά πιο κοντά τους συντρόφους τους, ενώ αποδεικνύεται επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς 84 τοις εκατό των Ελλήνων δηλώνουν ότι αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πετυχαίνουν επίσης, να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με το 76 τοις εκατό των ανδρών και 86 τοις εκατό των γυναικών να δηλώνουν ότι οι σύντροφοί τους είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.

Ο εκπρόσωπος της Durex σχολίασε: «Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες έχουν σωστή αντίληψη γύρω από την αγάπη και το σεξ. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο βελτίωσης και φαίνεται ότι το βασικό μήνυμα είναι ότι δεν πρέπει να αμελείται η συναισθηματική πλευρά της σχέσης».

Περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex, η οποία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v