Workshop προσωπικής ανάπτυξης: Μάθετε… τον εαυτό σας

Η coach Τζιλ Δούκα αναλαμβάνει να σας μυήσει σε έναν άγνωστο κόσμο: τον εαυτό σας. Μάθετε πώς μέσα από το workshop «Η αξία σου: Πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό» μπορείτε να γίνετε καλύτεροι και να βελτιώσετε την ζωή σας.
Workshop προσωπικής ανάπτυξης: Μάθετε… τον εαυτό σας
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της  Φόρμας Διαγωνισμού για να κερδίστε μία δωρεάν θέση στο workshop με θέμα «H Αξία Σου: Πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό» που διοργανώνει το In2life σε συνεργασία με την Τζιλ Δούκα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στα Public Συντάγματος.

Ποια είναι η αξία μας, πώς θα την ανακαλύψουμε και με ποιους τρόπους θα αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας στην καθημερινότητά μας; Το in2life συνδιοργανώνει ένα workshop εμπειρίας με την Uniqueness Development Group και την ιδρύτριά του, Τζιλ Δούκα, ώστε να λύσουμε τις παραπάνω απορίες και να επιχειρήσουμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας.

Το workshop
 
«H Αξία Σου: Πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό» με την Τζίλ Δούκα MBA, ACC, Ιδρύτρια της Uniqueness Development Group, Εισηγήτρια, Coach, Συγγραφέας
Ένα workshop εμπειρίας όπου συζητούνται τα εξής:

*Ποια είναι η αξία σου;
*Πώς μπορείς να την μεγιστοποιήσεις;
*Πώς θα μετράς την ανάπτυξή της;
*Τον τροχό της ζωής σου
*Πώς να ζεις μοναδικά τη ζωή σου αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία
του εαυτού σου

Tην Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Public, στο Σύνταγμα το Workshop προσωπικής ανάπτυξης “H Αξία Σου: Πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό” με την Τζίλ Δούκα MBA, ACC, Ιδρύτρια της
Uniqueness Development Group, Εισηγήτρια, Coach, Συγγραφέα. 

Οι 50 τυχεροί που θα κληρωθούν από τον διαγωνισμό του In2Life θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ομαδικό coaching workshop, εντελώς δωρεάν!

Εκεί, θα αναλυθεί η έννοια της μοναδικής αξίας που έχει ο κάθε ένας μας και θα δοθούν συμβουλές και εργαλεία που μόλις τα εφαρμόσει κανείς βλέπει αμέσως αποτελέσματα.

Το “Η Αξία Σου, Πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό”, είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο και θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους, ανεξαρτήτως ηλικίας.
 
Οι συμμετέχοντες θα φύγουν με θετική σκέψη, αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα μάθουν να χρησιμοποιούν ένα εργαλείο για την μέτρηση της προόδου τους.

Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 1 ½ ώρα.
Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν την Δευτέρα 6/2 για τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Σχετικά με την Uniqueness Development Group

Στην Uniqueness Development Group καθοδηγούνται και υποστηρίζονται οι πελάτες ώστε να φέρουν στην επιφάνεια και να “ξεκλειδώσουν” την Mοναδικότητά τους, δηλαδή, τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους, τους στόχους τους και τις αξίες τους, μέσα από Workshops, Coaching και το Uniqueness Game. Οι πελάτες όταν ανακαλύψουν και ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, ξεκινούν να ζουν την ζωή τους γύρω από την Μοναδικότητά τους και ζουν την ζωή τους με νόημα, δυναμικότητα, ενέργεια και ισορροπία.

H Uniqueness Development Group, δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών coaching και βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. H UDG απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο τη δυναμική τους αλλά και να τη μεγιστοποιήσουν.

Βάση της δουλειάς της ομάδας της UDG αποτελεί το Uniqueness Concept, το οποίο αποτελεί κράμα των ιδεών του κινήματος των προσωπικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων, της θετικής ψυχολογίας και της σύνδεσης νου και σώματος, επικεντρώνοντας στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά – τον ίδιο του τον εαυτό.

Εισηγήτρια: Τζίλ Δούκα ΜΒΑ, ACC

Η κ. Τζίλ Δούκα είναι coach εισηγήτρια και συγγραφέας, μέλος της International Coach Federation, πρέσβειρα της International Coach Academy και μέλος του Hellenic Coaching Association. Είναι Ελληνο-Καναδή και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 1000 άτομα, στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα projects πολυεθνικών εταιριών ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μέσα από την Uniqueness Development Group, η κ. Τζίλ Δούκα είναι επικεφαλής σε workshops, στα οποία χρησιμοποιεί την βιωματική τεχνική εκπαίδευσης με εργαλεία την κίνηση, μουσική, ηθοποιία και παιχνίδια, τα οποία κάνουν την εμπειρία ευχάριστα μεταμορφωτική.

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την Uniqueness Development Group στηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ο ιδανικός κόσμος για την κ. Δούκα είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v