Στις 15 Ιουνίου το κάλεσμα των Αγανακτισμένων

Όλους τους πολίτες καλούν οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης, για να περικυκλώσουν την Βουλή και να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από τους βουλευτές.
Στις 15 Ιουνίου το κάλεσμα των Αγανακτισμένων
Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την ελληνική οικονομία εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από το υπουργικό συμβούλιο και την Τετάρτη 15 Ιουνίου η συζήτηση μεταφέρεται στην ελληνική Βουλή, όπου οι βουλευτές καλούνται να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν το πρόγραμμα.

Υπό αυτά τα δεδομένα, οι Έλληνες Indignados του Συντάγματος καλούν όλους τους πολίτες μέσα από το κίνημα Real Democracy να δώσουν το «παρών» την Τετάρτη 15 Ιουνίου έξω από το Κοινοβούλιο και να το περικυκλώσουν εις ένδειξη της αντίδρασής τους στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

«Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω», καλεί η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος μέσα από την σελίδα RealDemocracy.gr

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη την χώρα», συνεχίζει το κάλεσμα, που προτρέπει και τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την αυριανή διαμαρτυρία.

Το ραντεβού δίνεται στις 7.00 το πρωί της Τετάρτης έξω από την Βουλή, στο μετρό Ευαγγελισμός και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αποκλεισμός... και με Ι.Χ.

Παράλληλα, μία ακόμη σελίδα στο Facebook καλεί και όσους διαθέτουν αυτοκίνητο να το «στρατολογήσουν» στην περικύκλωση. Έτσι, οι αγανακτισμένοι κάτοχοι ΙΧ δίνουν το ραντεβού τους στις 7.45π.μ. στο ΣΕΦ για να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα. Μάθετε περισσότερα εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v