ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Στις 15 Ιουνίου το κάλεσμα των Αγανακτισμένων

Όλους τους πολίτες καλούν οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης, για να περικυκλώσουν την Βουλή και να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από τους βουλευτές.

Στις 15 Ιουνίου το κάλεσμα των Αγανακτισμένων

Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την ελληνική οικονομία εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από το υπουργικό συμβούλιο και την Τετάρτη 15 Ιουνίου η συζήτηση μεταφέρεται στην ελληνική Βουλή, όπου οι βουλευτές καλούνται να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν το πρόγραμμα.

Υπό αυτά τα δεδομένα, οι Έλληνες Indignados του Συντάγματος καλούν όλους τους πολίτες μέσα από το κίνημα Real Democracy να δώσουν το «παρών» την Τετάρτη 15 Ιουνίου έξω από το Κοινοβούλιο και να το περικυκλώσουν εις ένδειξη της αντίδρασής τους στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

«Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω», καλεί η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος μέσα από την σελίδα RealDemocracy.gr

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη την χώρα», συνεχίζει το κάλεσμα, που προτρέπει και τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την αυριανή διαμαρτυρία.

Το ραντεβού δίνεται στις 7.00 το πρωί της Τετάρτης έξω από την Βουλή, στο μετρό Ευαγγελισμός και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αποκλεισμός... και με Ι.Χ.

Παράλληλα, μία ακόμη σελίδα στο Facebook καλεί και όσους διαθέτουν αυτοκίνητο να το «στρατολογήσουν» στην περικύκλωση. Έτσι, οι αγανακτισμένοι κάτοχοι ΙΧ δίνουν το ραντεβού τους στις 7.45π.μ. στο ΣΕΦ για να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα. Μάθετε περισσότερα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

To site του RealDemocracy
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v