Βραβεία «Νησίδες Ποιότητας»: Ο πιο καλός εθελοντής

Εθελοντικές ομάδες, συλλογικές δράσεις, πρωτοβουλίες πολιτών, μη κυβερνητικές οργανώσεις: τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν αυτοί που προσπαθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα, τη δική τους και των άλλων. Ο διαγωνισμός «Νησίδες Ποιότητας» μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε το έργο τους.
Βραβεία «Νησίδες Ποιότητας»: Ο πιο καλός εθελοντής
Εθελοντικές ομάδες, συλλογικές δράσεις, πρωτοβουλίες πολιτών, μη κυβερνητικές οργανώσεις: τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν αυτοί που προσπαθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα, τη δική τους και των άλλων. Ο διαγωνισμός «Νησίδες Ποιότητας», που διοργανώνεται για έκτη χρονιά από την Κίνηση Πολιτών και το Ελληνικό Σώμα Οδηγισμού, μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε το έργο τους.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να εντοπιστούν και να υποστηριχτούν μη κυβερνητικές οργανώσεις ή ομάδες ατόμων που προσφέρουν ενεργά στο κοινωνικό σύνολο. Επιλέγονται οι ομάδες εκείνες που δεν είναι ακόμα ευρύτερα γνωστές, αλλά παρουσιάζουν αξιόλογο έργο, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν και ως πρότυπα συμπεριφοράς σε συλλογικό επίπεδο.

Τα βραβεία -που συνοδεύονται από συμβολικό χρηματικό έπαθλο- απονέμονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν ανήκετε κι εσείς σε κάποια ομάδα και θέλετε να παρουσιάσετε το έργο σας, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την προκήρυξη από τα «Σχετικά documents» και να μάθετε περισσότερα για τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής.

Για λεπτομέρειες, μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να καλέσετε στο 210 7220063.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v