ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

17 δισεκατομμυριούχοι δωρίζουν περιουσίες!

Τη μισή τους περιουσία δεσμεύθηκαν να δωρίσουν στη φιλανθρωπική εκστρατεία των Bill Gates και Warren Buffet δεκαεπτά δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων οι ιδρυτές του Facebook.

17 δισεκατομμυριούχοι δωρίζουν περιουσίες!

Δεκαεπτά επιπλέον δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων οι ιδρυτές του Facebook, Mark Zuckerberg και Dustin Moskovitz, δεσμεύθηκαν να δωρίσουν την μισή τουλάχιστον περιουσία τους στην φιλανθρωπική εκστρατεία που διοργανώνουν ο Warren Buffett και ο Bill Gates, δύο από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Συνολικά μέχρι σήμερα, 57 δισεκατομμυριούχοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκστρατεία «The Giving Pledge», την οποία εμπνεύστηκαν ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates με την σύζυγό του Melinda και ο γκουρού των επενδύσεων Warren Buffett, τον Ιούνιο.

Οι ιδρυτές έχουν ζητήσει από τους Αμερικανούς πολυεκατομμυριούχους να δωρίσουν τουλάχιστον την μισή περιουσία κατά την διάρκεια της ζωής τους ή μετά θανάτον, και να δηλώσουν δημοσίως την πρόθεσή τους με ανοιχτή επιστολή.

Η εκστρατεία The Giving Pledge δεν δέχεται χρήματα, ούτε προτείνει στους δωρητές πού να κάνουν τις δωρεές τους, παρά ζητεί από τους εύπορους να αναλάβουν την ηθική δέσμευση της φιλανθρωπίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το να πιστεύεις στην πρόοδο δεν σημαίνει ότι πιστεύεις ότι έχει γίνει πρόοδος."

Φραντς Κάφκα, Τσέχος συγγραφέας

  • 1944 - Διενεργείται στο αμερικανικό πανεπιστήμιο "Τζονς Χόπκινς" η πρώτη επέμβαση ανοιχτή καρδιάς.
    1945 - Η Γιουγκοσλαβία γίνεται ενιαίο κράτος.
    1995 - Ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κίνα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v