Ούτε ταξί αύριο στους δρόμους - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ταξί και πλοία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο. Λεωφορεία και μετρό θα κινηθούν λίγες ώρες την Τετάρτη.
Ούτε ταξί αύριο στους δρόμους - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Σχεδόν όλες οι μεταφορές θα επηρεαστούν αύριο από την γενική απεργία, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων και τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και τα ταξί.

Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν μόνο από τις 9.30 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι, προκειμένου να μετακινηθούν οι απεργοί από και προς τις διαδηλώσεις.

Η γραμμή 1 του Ηλεκτρικού θα λειτουργήσει από τις 9.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα, ενώ το τραμ θα εκτελεί περιορισμένα δρομολόγια από τις 8.00 το πρωί ως τις 22.00 το βράδυ, καθώς τα δύο σωματεία ηλεκτροδηγών έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν επίσης από τις 9.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ, ενώ από το σωματείο των εργαζομένων ΗΛΠΑΠ για τα τρόλεϊ δεν έχει βγει ακόμα σχετική ανακοίνωση.

Κανονικά θα λειτουργήσει η νυχτερινή γραμμή λεωφορείων Ν1, που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Ταξί δεν θα δεις αύριο καθόλου στην Αθήνα, καθώς οι οδηγοί θα συμμετάσχουν στην απεργία από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτη 10/11.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιούνται από τις 9.00 ως τις 17.00 και στον Προαστιακό, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται για τα δρομολόγια των τραίνων.

Τέλος, στην απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο πλοίου όλο το 24ωρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v