Πού θα βρεις χαμηλές τιμές για αγορά ή ενοικίαση στην Αττική

Μπορεί οι τιμές αγοράς και ενοικίασης στην Αττική να είναι στα ύψη, όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δες πού.
Πού θα βρεις χαμηλές τιμές για αγορά ή ενοικίαση στην Αττική
Οι τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας στις περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρά την ουκρανική κρίση, όμως σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, εξακολουθούν να υπάρχουν περιοχές στην Αττική που υστερούν στο ράλι.

Σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις μεσιτών που επικαλείται το Euro2day, τουλάχιστον για την Αττική, παρατηρούνται δύο ταχύτητες σε ό,τι αφορά τη ζήτηση για αγορά και ενοικίαση ακινήτων.

 Έτσι τα Νότια προάστια και το αθηναϊκό κέντρο παραμένουν περιοχές με υψηλές και συνεχώς αυξανόμενες τιμές, ενώ ευκαιρίες παρουσιάζονται στα Βόρεια, Ανατολικά και Δυτικά της Αττικής.

Κατά την καταγραφή τιμών που επεξεργάζεται η ιστοσελίδα Spitogatos, βασιζόμενη στην επεξεργασία στοιχείων από τον όγκο των αναρτημένων αγγελιών, οι 10 περιοχές με χαμηλότερες τιμές προς πώληση στην Αττική είναι η Αγία Βάρβαρα, τα Πατήσια, η Αχαρνών, το Περιστέρι, οι Άγιοι Ανάργυροι, η Αττική, ο Κολωνός, η Κυψέλη, η Κολοκυνθούς και η Αρτέμιδα, με τιμές από 1.000 έως 1.300 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Στη λίστα με τις περιοχές με τις χαμηλότερες τιμές για ενοικίαση κατοικιών, ωστόσο, εμφανίζονται και εκπλήξεις που αφορούν σε αποκεντρωμένες περιοχές των Βορείων Προαστίων, όπως η Ροδόπολη, ο Άγιος Στέφανος, αλλά και Μαραθώνας και Νέα Μάκρη.

Από τη λίστα των 10 φθηνότερων απουσιάζει εντελώς το αθηναϊκό κέντρο (π.χ. Κυψέλη ή Πατήσια) και οι περιοχές που συμπληρώνουν τις παραπάνω είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, Βαρνάβας, Καματερό, Ανθούσα, Γραμματικό, Αγία Βαρβάρα, με τιμές από 5,20 έως 6,20 ευρώ ανά τ.μ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2126329/poy-tha-vreite-hamhles-times-gia-agoraenoikiash-ka.html

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v