Τοπ τεν γραφικές στιγμές πολιτικών

Στιγμές γραφικές, στιγμές αγαπημένες, στιγμές τις οποίες μόνο λάτρες της πολιτικής και του τρας θυμούνται. Δέκα κορυφαίες στιγμές της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
Τοπ τεν γραφικές στιγμές πολιτικών
Ζούμε και αναπνέουμε για στιγμές γεμάτες σουρεαλισμό και κάλλος. Τις έχουμε ανάγκη τους ζοφερούς καιρούς αυτούς που βιώνουμε. Το σύγχρονο πολιτικό σκηνικό έχει φανεί αρκετά γενναιόδωρο και έχει κάνει πολλούς από εμάς να αναρωτηθούμε αν ζούμε σε ένα Μάτριξ και κάποιος παίζει λίγο με το μυαλό μας. Υπάρχουν και άλλες εποχές όμως μπροστά στις οποίες ακόμη και τα παράλογα που ζούμε σήμερα ωχριούν. Είναι οι στιγμές που η γραφικότητα της πολιτικής σκηνής χτύπησε κόκκινα.  

Βασίλης Λεβέντης

Τα εύσημά μας στον θεούλη που έστειλε το κείμενο από τα στριπάκια του Αντώνη Κουραφέλκυθρου https://fb.watch/aXGOHuwMwz/  για τον κ. Αιμίλιο. Ο κ. Αιμίλιος για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένας χαρακτήρας από το κόμικ «Κουραφέλκυθρα», περίπου 70 χρονών, ο οποίος αναπολεί το παρελθόν. Ο κ. Λεβέντης διαβάζει όλη την επιστολή χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται περί φάρσας.



Άδωνις Γεωργιάδης

Είναι πάρα πολλές οι στιγμές του κ. Γεωργιάδη οι οποίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν γραφικές. Ποια να διαλέξουμε; Τον «Βζιιιν»; Το πλέον ιστορικό «Τα λιγουρεύεστε;»; Το «Με ένα απλό τηλεφώνημα, ντριιιν»; Το «Σηκώστε το ακουστικό το άτιμο και πείτε Το θέλω! Θα το κάνω!»; Δύσκολο να επιλέξουμε, είναι σαν να πρέπει να διαλέξεις ποιο δάχτυλο να κόψεις. Γι’ αυτό ευχαριστούμε αυτό το ποτ-πουρί που μας χάρισε απλόχερα το Luben.



Κυριάκος Βελόπουλος

Κάποιοι πίστεψαν ότι θα είναι οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχουν στην κατοχή τους τις επιστολές του Χριστού. Ο κ. Βελόπουλος τους έπεισε μέσω της εκπομπής του ως τηλεπωλητής-πλασιέ εντελώς αμφίβολου περιεχομένου βιβλίων. Τα ελληνικά χόουξις (με αξάν Κυριάκου Βελόπουλου) έσπευσαν να αποδείξουν ότι ο βουλευτής λέει ψέματα και ότι δεν υπάρχουν χειρόγραφες επιστολές του Ιησού.



Ευάγγελος Γιαννόπουλος

Επιτρέψτε μας να πούμε ότι ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ήταν ο Παύλος Πολάκης της εποχής του. Τρανή απόδειξη αυτό το βίντεο στο οποίο μοιράζει μούτζες. 



Ένα ακόμα:



Γιώργος Αλογοσκούφης

Ε, σε πιάνει μια αηδία.



Βύρων Πολύδωρας

Ένα απόσπασμα ομιλίας του κυρίου Βύρωνα Πολύδωρα που θα ζήλευε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Ένα απαύγασμα γνώσης και πλούσιου ελληνικού λεξιλογίου. Ειλικρινώς,σας ζητούμε να εκτιμήσετε τούτο εδώ το βίντεο.



Παναγιώτης Ψωμιάδης

Άλλος ένας πολιτικός που άφησε το στίγμα του στην ελληνική πολιτική σκηνή, κι ακόμα περισσότερο στη συμπρωτεύουσα μας, στο στολίδι μας, τη Θεσσαλονίκη. Πολλές οι αγαπημένες μας στιγμές του, μα υπάρχει μία που ξεχωρίζει. Δεν θα ξεχάσουμε την εμφάνισή του στη διαφήμιση του Τζάμπο. 



Δημοσθένης Βεργής

Αν θυμάστε το κόμμα «Ένωση Οικολόγων», τότε πιθανότατα θα θυμάστε και τον κ. Δημοσθένη Βεργή. Θα μείνει στην σύγχρονη πολιτική ιστορία ως ο άνθρωπος που δεν ψήφισε ούτε τον εαυτό του, αλλά όχι μόνο. Διεκδίκησε την ψήφο του ελληνικού με πρωτότυπες στολές όπως αυτή του Ρομπέν των Δασών ή του Καίσαρα, αλλά και χωρίς στολή, δηλαδή ολόγυμνος με το άχαστο «Τσιλέρ έλα να την πάρεις».



Απόστολος Γκλέτσος

Δεν θα χωνέψουμε ποτέ το γεγονός ότι ο κ. Απόστολος Γκλέτσος εκλέχθηκε δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας και έπειτα πήρε με το πολιτικό του κόμμα «Τελεία» το ποσοστό του 1,77%. Μία από τις αγαπημένες μας στιγμές του είναι αυτή μετά από την τελετή κατάδυσης του  Τίμιου Σταυρού. Έχει μόλις βγει από τη θάλασσα, έχει φορέσει το λευκό του μπουρνουζάκι, τραμπουκίζει κάποιον και μετά κατευθύνεται προς το αγροτικό του.



Γιώργος Παπανδρέου (όχι ο γνωστός)

Κλείνουμε με κάτι πραγματικά ψαγμένο που μόνοι οι πραγματικοί λάτρεις της ελληνικής Τρας tv θα γνωρίζουν. Είναι δύσκολο να είσαι αδερφός ενός ανθρώπου που μπορεί να κάνει είσοδο με μουσικό χαλί το Carmina Burana. Εδώ ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή «Ερωτοδικείο» εκτοξεύει δριμύ κατηγορώ εναντίον της Δήμητρας Λιάνη. Αυτό το συνονθύλευμα ποιότητας έρχεται να απογειώσει ο Εθνικός Σταρ και ο Μίστερ Μπούτιας. «Κι από πίσω ένα τριολέ».




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v