Ο Μάκης Βορίδης δεν γνώριζε ότι οι μάσκες ΚΝ95 είναι μίας χρήσης

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης σχολίασε την αύξηση των τιμών των μασκών ΚΝ95 επιδεικνύοντας υπέρμετρη άγνοια.
Ο Μάκης Βορίδης δεν γνώριζε ότι οι μάσκες ΚΝ95 είναι μίας χρήσης
Σε ανεπίτρεπτο παράπτωμα έπεσε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης το πρωί της Τρίτης.

Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη σχετικά με τις αυξήσεις στις τιμές των μασκών ΚΝ95, ο Υπουργός Εσωτερικών εκτέθηκε με την απάντησή του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής εξέθεσε τους προβληματισμούς του λέγοντας: «Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΙ και δεν έρχεται εδώ να λέει ότι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι... Η απάντηση για ένα προϊόν που έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή λοιμωξιολόγων. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ».

Ο Μάκης Βορίδης τότε σχολίασε την παρατήρησή του παρουσιαστή λέγοντας: «Καλά, αυτή δεν είναι μίας χρήσης», με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι ημερήσιας χρήσης και τον Υπουργό να εκφράζει την έκπληξή του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v