15η γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Ένας 40χρονος στη Λακωνία θεώρησε ότι η 36χρονη σύζυγός του τον απατάει, κι ύστερα από διαπληκτισμό την στραγγάλισε.
15η γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του και παραδόθηκε
Η 15η γυναικοκτονία μετά τη στυγερή δολοφονία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σημειώνεται, αυτή την φορά στο Βλαχιώτη Λακωνίας, αργά το βράδυ της Κυριακής. Ένας 40χρονος αλβανός, κάλεσε το Α.Τ. Ευρώτα και είπε στους αστυνομικούς να πάνε στο σπίτι καθώς είχε σκοτώσει τη γυναίκα του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου και εντόπισαν τον δράστη αρχικά σε κοντινή απόσταση από την οικία και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, αφού εισήλθαν στο σπίτι βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή και τους δύο γιους της, 8 και 10 ετών αντίστοιχα, στα δωμάτια τους να κοιμούνται, χωρίς ευτυχώς να έχουν αντιληφθεί κάτι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη, προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, καθώς ήταν πεπεισμένος πως η 36χρονη ομοεθνής σύζυγός του τον απατά και πάνω στον τσακωμό την άρπαξε από τον λαιμό με αποτέλεσμα να τη στραγγαλίσει.

Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και είναι θέμα ωρών να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v