Κι άλλη γυναικοκτονία: Δολοφόνησε τη γυναίκα του με κυνηγετικό μαχαίρι

Ο 49χρονος γυναικοκτόνος που δολοφόνησε τη γυναίκα του με 8 μαχαιριές ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το έκανε "επειδή τον απατούσε".
Κι άλλη γυναικοκτονία: Δολοφόνησε τη γυναίκα του με κυνηγετικό μαχαίρι
Φωτογραφία: INTIME

Η τραγωδία με τις γυναικοκτονίες δεν έχει τελειωμό. Μετράμε την 14η μέσα στο 2021 στην επικράτειά μας, αυτή τη φορά το θύμα μία 48χρονη από την Αρμενία, μέσα στο σπίτι της, από τον 49 ετών ομοεθνή σύζυγό της.

Ο δράστης παραδόθηκε αυτοβούλως γύρω στις 21.30 το βράδυ της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ομολογώντας το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Το σώμα του θύματος βρέθηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο γυναικοκτόνος είχε κατακρεουργήσει τη σύζυγό του με απανωτές μαχαιριές στον θώρακα, στο χέρι και στα πόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, ο 49χρονος αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, και μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο, είχαν υπάρξει οχλήσεις στην αστυνομία για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο δράστης, στην προανακριτική του απολογία, φέρεται να υποστήριξε πως η γυναίκα του τον απατούσε, και από την έως τώρα έρευνα της Ασφάλειας έχει προκύψει πως έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v