Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χώρισα, γλίτωσα τον εφιάλτη, γλίτωσα από ένα μαρτύριο»

Μια ημέρα πριν δολοφονηθεί, η 31χρονη δασκάλα είχε τηλεφωνήσει σε φίλη της ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη που είχε «γλιτώσει από τον εφιάλτη».
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χώρισα, γλίτωσα τον εφιάλτη, γλίτωσα από ένα μαρτύριο»
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την χθεσινή σοκαριστική γυναικοκτονία στο νησί της Ρόδου. Πρόκειται για την 11η μέσα στο 2021, με θύμα μια 31χρονη δασκάλα, η οποία εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

Η εκπαιδευτικός είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, όταν ο δράστης, που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, την πλησίασε και τη σκότωσε, πυροβολώντας με την καραμπίνα δύο φορές. Στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο και πήγε στο σπίτι του όπου αυτοπυροβολήθηκε.

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»,  αναφερόταν στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο γυναικοκτόνος.

«Το θύμα έμενε αρκετά κοντά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία», λένε πηγές της αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μια ημέρα νωρίτερα, η 31χρονη είχε τηλεφωνήσει σε πολύ καλή φίλη της και της είχε αποκαλύψει την απόφασή της να χωρίσει με τον 40χρονο.

«Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα.

Οι αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση φίλους και συγγενείς τόσο της νεαρής κοπέλας όσο και του 40χρονου αυτόχειρα, ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για την σχέση τους και τους λόγους που οδήγησαν στο τραγικό τέλος. Φαίνεται πως ο 40χρονος παρενοχλούσε με απειλές την δασκάλα για αρκετές ημέρες, γι’ αυτό οι αρχές θα ελέγξουν το κινητό της τηλέφωνο αλλά και τα μηνύματά της στα social media.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v