Κι άλλη γυναικοκτονία στη Λάρισα

Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί, στην ταβέρνα όπου δούλευε, όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε με περίστροφο 8 φορές.
Κι άλλη γυναικοκτονία στη Λάρισα
Άλλη μία φρικιαστική γυναικοκτονία συνέβη σήμερα το πρωί στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, όταν 54χρονος εμφανίστηκε στην ταβέρνα όπου δούλευε η σύζυγός του και την πυροβόλησε με περίστροφο 8 φορές.

Ο δολοφόνος ζούσε με το θύμα του και τα τρία τους παιδιά στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου. Η ίδια μαζί με τα παιδιά βρισκόταν στη Λάρισα προκειμένου να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση, αφότου αρρώστησε ο αδερφός της.

Ο 54χρονος προσπάθησε σήμερα να συναντήσει τον δικηγόρο της στη Λάρισα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στη συνέχεια, πήγε στην ταβέρνα όπου δούλευε η γυναίκα του, τη βρήκε στην κουζίνα και την πυροβόλησε 8 φορές μπροστά στα μάτια των εργαζομένων.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, πελάτης της ταβέρνας, στο The TOC, ο 54χρονος βγαίνοντας από την κουζίνα του είπε «πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε ότι σκότωσα τη γυναίκα μου». Όταν εκείνος σοκαρισμένος τον ρώτησε «γιατί το έκανες ρε;» ο δράστης απάντησε «στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ιατροδικαστή Ρουμπίνης Λεοντάρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θύμα δέχτηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v