Παρενόχλησαν σεξουαλικά ιταλίδα δημοσιογράφο ενώ βρισκόταν στον αέρα

Αδιανόητη σεξουαλική επίθεση την ώρα που η δημοσιογράφος βρισκόταν στον αέρα.
Παρενόχλησαν σεξουαλικά ιταλίδα δημοσιογράφο ενώ βρισκόταν στον αέρα
Ευρύτατη καταδίκη, τόσο στα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από τον πολιτικό χώρο, προκάλεσε η παρενόχληση Ιταλίδας δημοσιογράφου από οπαδό της Φιορεντίνα, τη στιγμή που βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση.

Το συμβάν έλαβε χώρα μετά τη λήξη του αγώνα Έμπολι-Φιορεντίνα. Το θύμα της παρενόχλησης, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος Γκρέτα Μπεκάλια, εργάζεται σε τοπική τηλεόραση της Τοσκάνης.

Η μελαχρινή ευπαρουσίαστη δημοσιογράφος ενώ έκανε ρεπορτάζ σε λάιβ μετάδοση για τον αγώνα Έμπολι – Φιορεντίνα εκτός του γηπέδου, ξαφνικά ένας οπαδός των «βιόλα» της επιτέθηκε σεξουαλικά αγγίζοντας έντονα τους γλουτούς της.

Η ίδια η Μπεκάλια μίλησε για το περιστατικό στο Corriere.it και ανέφερε: «Ένιωσα αγανακτισμένη, παραβιασμένη. Για αυτό το άτομο ήμουν σαν μια πινακίδα που με κλωτσούσε για να εκτονώσει τον θυμό του. Δεν ήταν οπαδοί, ήταν εκτελεστές. Θέλετε όμως να μάθετε πώς ακριβώς συνέβη; Πρώτα έφτυσε το χέρι του και μετά με χτύπησε στα οπίσθια, δυνατά, βίαια, κάτι που επίσης με πόνεσε ψυχολογικά».

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην αθλητική συντάκτρια και στιγμάτισαν το απαράδεκτο γεγονός. Την υποστήριξή τους θέλησαν να κάνουν σαφή, παράλληλα, ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Ρομπέρτο Φίκο, και η πρόεδρος της Γερουσίας, Ελιζαμπέτα Καζελάτι.

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι η Ιταλίδα ρεπόρτερ έχει εκφράσει την πρόθεση να καταθέσει μήνυση στον 27χρονο οπαδό που την παρενόχλησε σεξουαλικά.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v